• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Pokaż się na forum, czyli forumowicze na zdjęciach

Reakcji
0
Moim zamierzeniem jest sprawic, by kojazyc forumowiczow nie tylko po ich konstrukcjach, czy bezosobowych nickach. Nie wszyscy sie znaja ze spotkan, a gdy "widzimy" rozmowce, to rozmowa staje sie przewaznie milsza :). Przestaje on byc tylko bezosobowymi napisami na ekranie komputera.

Pokaze sie zatem jako pierwszy w temacie.

53098639.jpg

PS. 1-2 foty wystarcza w zupelnosci, co by nie zrobic naszej-klasy 2.0 :lol: . Szkoda, ze nie dopatrzylem sie wsrod forumowiczow przedstawicielek plci pieknej btw ;).

jw_amigowiec napisał:
Nie wszyscy sie znaja ze spotkan, a gdy "widzimy" rozmowce, to rozmowa staje sie przewaznie milsza
wiesz co... czasami wole nie wiedziec jak wyglada druga osoba. poprostu wyobrazam ja sobie inaczej a jak widze na zywo to mi sie miesza :P

a moje zdjecia juz widzieliscie w temacie o audioshow ;)

dolphin123, tak jak napisałeś,to jest profil Audiomani,tyle że tam nie ma ników więc i tak nikt nie będzie kojarzył.

Temat dobry,na audiomani był to może te i tu być...bez zbędnego pisania,fota wystarczy.

Zastanawiałem się jaką fote dodać i wpadłem na pomysł żeby dodawać fotki z własną konstrukcją. Coś takiego znalazłem:

Na AM to sie wszyscy juz znali z tej naszej klasy z grubsza :P.. ale temacik moze byc, na am tez byl taki byl caly formularz o uzystkownikach np hobby jakies ulubione zarcie i inne bzdury :P.. nie bylo to zle a kto nie chce wstawiac to niech nie wstawia :)

No w sumie pomysł nie głupi dołączam się i ja:

Tylko proszę nie komentować :mrgreen:

A ja widze Tannoy M1, moje pierwsze monitorki z "prawdziwego zdarzenia" jakie posiadalem ;). Znam wszystkie ich wady, ale od nich sie zaczynalo przygode :)

pegelmesser napisał:
Widze Tonsile Perfecty 150. Jak sie Tobie sprawowały?
Po wymianie bibolarnych nie narzekałem,żle nie grały,jedne z lepszych tonsili tamtej ery :)
M1 to dużżżoooo przyjemniejsze kolumienki zresztą tylko one mi zostały do tej pory z tych trzech zestawów.... M3 też się sprawowały.....

Powrót