• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Pokaż się na forum, czyli forumowicze na zdjęciach

UWAGI MODERATORA
najpierw sam wklejasz zdjecie i sie chwalisz a pozniej prosisz o jego usuniecie? wez sie zastanow 3x zanim cos takiego zrobisz nastepnym razem

Tak, tak to ten łebek co potrafi czasami sporo namieszac na forum piszac różne głupoty :D

Don The Dragon Willson i Philip Michael Thomas w jednej osobie.

f790e73dda.jpeg

tomq88 napisał:
Tak, tak to ten łebek co potrafi czasami sporo namieszac na forum piszac różne głupoty :D
fotka z serii zrob sobie sam i wstaw na nasza klase :mrgreen:

Ostatnią edycję dokonał moderator:
fotka z serii zrob sobie sam i wstaw na nasza klase
No i? Nie bede lecial do fotografa zeby zrobil mi zdjecie ktore wstawie na forum. Takie mialem takie wstawilem, nie pasuje ci to nie patrz :/

Wszystkiego juz musza sie doczepic :mad: Przy okazji - nie mam konta na NK.

Temat brzmi " Pokaż się na forum" a nie "Ocen umiejetnosci fotografowania forumowiczow". Sory, ale wkur... mnie strasznie tym glupim komentarzem.

UWAGI MODERATORA
panowie, schodzicie z tematu. albo zaczniecie wklejac fotki albo zrobie tutaj pozadek

No jak który to? ten w niebieskiej bluzie co leży w burakach :mrgreen: ...chyba że to nie są buraki bo za wysokie krzaki :razz:

El_liero, a macie sprzęt przenośny na takie wyprawy?

no w niebieskiej, niebieskiej.

marian jaki sprzęt przenośny? No i jaka wyprawa, ja jestem u siebie w miescie na tych zdjęciach, w sumie to do tego w samym centrum :D

Powrót