• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Poker :D

Reakcji
0
Dużo tu facetów, właściwie dominujemy pewnie w 99,999% na tym forum :D
I może wielu z was interesuje się grami karcianymi? Jak tak to jest okazja spróbować swoich sił w pokera na prawdzie pieniądze bez ryzykowania własnych :) Możecie otrzymać za darmo 50$ balansu startowego oraz kolejne 100 za uzyskanie określonej ilości raked hand. Jest dużo sponsorshepów do różnych pokerroomów, a ten akurat w jednym z najpopularniejszych i bardzo dobrym CD Poker. Warto skorzystać i spróbować swych sił. Nic nie ryzykujecie :)

Oto link z którego należy się zarejestrować: http://www.tlpoker.pl/cdpoker/1196

Nie ukrywam że za każdą rejestrację mogę dostać kilka $, jeśli Ci to nie odpowiada to usuń te ostatnie 4 cyfry, ale byłbym wdzięczny za rejestrację z mojego reflinka.

Również jeśli nie masz ochoty grać to możesz zarejestrować się chociaż, również będę wdzięczny :)

Pozdrawiam

No tak, kuzyn mnie kiedyś uczył w texas hold'em poker, ale nic z tego nie jarzę :D

Nie ma to jak maka"Ł"o :D

Powrót