• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

pokoik audiofila i melomana

Lukaszu, no offence, ale jak wpadłeś na to że to pokoik audiofila i melomana? Mi to wygląda na jakieś studio muzyka... ;-p

Matt.3, ales dołoił!Ale ja będe chciał zapewne wyciągnąć korzystne dla siebie wnioski.Na wiosne chcę sobie wyszykowac taki "tylko dla siebie pokoik".Więc dzięki za linka!

fajne a tak na powaznie musialbym miec od *uja kasy zeby sie bawic w takie zeczy i kupowac taki sprzet jak ten kolo 100k zl :O

BTW byłem dziś w B&O...
Słuchałem koluminek wielkości takich z hipermarketu :)
kosztowały raptem wszystkie troszke poniżej 100 tys zł :)
ale to się nazywa niepozorny zestaw :)

Ulica piękna w warszawie - polecam :)

umberto, link wkleilem jako ciekawostke. Natknolem sie na niego juz jakis czas temu i gdy zobaczylem ten temat odrazu sobie o nim przypomnialem. Ciesze sie ze moglem pomoc. Czerpmy z tego projektu calymi garsciami :)

ale w takim pokoju musi byc nudno bez kompa ;] jak bym mial siedziec na fotelu, sluchac muzyki i gapic sie w sciane to dziekuje

Witam! Co z tego, że kupa dobrego sprzętu, jak nie ma do tego dobrych kolumn, bo takowych tam nie widać, a bez dobrych kolumn, to nie ma prawa to dobrze zagrać!

bezbieczniki,gniazdka, kable sieciowe, itp. wszystko audiofilskie albo amplituner"sredniej klasy to coś koło 10 kzł ja jednak szukam czegoś lepszego w okolicy 100 kzł" fajnie ma koleś nie kazdy moze s**ć pieniędzmi

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=68331237 - "Miedź nawęglana niklowana charakteryzuje się dużą rozdzielczością, wybudowaniem sceny, doskonałym basem oraz świetnym oddaniem całego pasma, choć góra podawana jest łagodnie ale bez utraty rozdzielczości (może łagodzić ostro grające systemy).
"

to pewnie by uzywał jako kabel do lampki, a właśnie tam była nawet mowa o halogenach "audiofilskich"

popieram-"do leczenia"

szok! dla mnie
pedal ? czy co ? ...na rower niech wsiada .......blllllleeeeeeee
ps. nie cierpie zboczencow!

bylem kiedys w sobieskim co koles kazal sobie cofnac kolumne o doslownie 2 cm!
nigdy w zyciu nie uszalyszalby roznicy... gdyby nie to ze sam dywan mial wzorki i faktycznie bylo wiac ze kolumna stoi nie rowno...

mialem wojka co przychodzil do nas i pstrykal telewizorem sonego ...i zawsze mowil ze cos nie tak ...a tak naprawde to sam mial jakies gowno prawie czarno/biale a uwazal sie za audiofila melomana i chu$%^# wie co! :P ;) :)

ps. Lukasz rozpetal niezle pieklo ...:D

prawda jest że jak ktoś ma kase to czemu miałby sobie nie kupić ?
żyjemy w wolnym (jak dla bogatych) kraju więc czemu nie ?
potem będzie mógł się chwalić ile to on nie wydał na audio bo ma
słuch czuły że normalne zestawy odpadają ...
bo tak naprawde o to w tym chodzi...
tylko o to...
a te pierdoły o łagodzącym charakterze kabli to *****....
takie jest moje zdanie....

Powrót