• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Pokój DIY na Audio Show

Reakcji
0
Udało się zorganizować pokój DIY na wystawie AS. Sądzę że nikt nie będzie miał za złe tej informacji. W summie nie ważne jakie to forum, ważna jest pasja... z resztą większość osób czyta i pisze na kilku forach. Mam nadzieję na życzliwe przyjęcie.

palton
Ps:

VI piętro:

601 - DIY Audio
602 - Struss
607 - FotoPub
608 - HiFi Emporium
615 - AA T.. Import AS
618 - Jazzman / Studio 16 Hz

szkoda ze nie mam tyle czasu ani samochodu zeby pokazac cos mojego :???:

palton, wiadomo juz kto co pokaze?

ciekawy pomysl
chyba trzeba zaczac zwiedzanie od 6pietra

Pawel S., nie przesadzaj, cyrkle do frezarek ci w plecak wejda :wink: :mrgreen:

palton napisał:

Oj, oj ale upadli w tamtym roku taka wielka sala a teraz maly pokoik :)

lklukasz napisał:
chyba trzeba zaczac zwiedzanie od 6pietra

Zawsze zaczyna sie od najwyzszego a potem schodzi na dol, Dzieki temu godzinka i mozna wracac do domu zjesc albo pospac :)

dolphin123 napisał:
Audiostereo ma pokój i robi listę diy:

Chyba musieliby wszystkich chetnych zmielic i upchnac w tym pokoiku. Nie ma szans zeby co kolwiek tam wstawic z wejsciem bedzie na pewno podobnie. Jak zwykle usiada kolesie i beda sobie siedziec cala sobote i niedziele nie dajac innym popatrzec o sluchaniu nie wspominajac. DIY to nie marketing, ludzie z diy przychjoda pogadac a w innych pokajach liczy sie reklama czyli duzo ludzi w krotkim czasie.

A kto od nas będzie i z czym? Rok temu nie udało nam się z Grzesiem dojść na 6 piętro bo się trochę spóźniliśmy i zaczęliśmy z resztą ekipy od 5-tego. Może w tym roku uda się szybciej przyjechać ;).

Powrót