• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

pokój DIYaudio.pl na Audio Show 2015?

co rok zakladamy temat o obecnym audioshow. poczekaj az sie pojawi i wtedy spokojnie znajdziesz chetnych ;)

Dziękuję za podpowiedź.
Myślę więc, że póki co zarezerwuję pokój (5-cioosobowy??) "w ciemno", a potem zmontuję ekipę.

PS.
Z grubsza, kiedy taki wątek "Wyjazdu na Audio Show 2015" może pojawić się na forum ?
Kończę i nie zaśmiecam już wątku.

chętnie posłucham.
btw. podejrzewam że ze 2 osoby które będą odpowiedzialne za pokój będą w nim też spały? pytam bo też zamierzam wziąć pokój w Sobieskim, więc można wieczorem zrobić nieoficjalne odsłuchy w mniejszym gronie:) a i auto będę miał już ogarnięte więc można zrobić odsłuchy w hotelowym garażu:)

Ktoś chętny na jakiś afterek/before?:)
Na odsłuch też się więcej miejsca znajdzie niż w pokoju w Sobieski, a do niego kilka kroków;)

Pisałem już gdzieś, że nie będzie Bristolu, będzie Stadion Narodowy i 3 dni :) (piątek od 16 chyba).

Takie krótkie podsumowanie prawdopodobnych klocków bo nam się to rozjedzie jak nie wrzucimy tego w jednym poście :)

1. dolphin123 - lampiak 12B4A SE
2. Hermes - kolumny w TL
3. LuSzTi - Monitory Satori 16 + CSS
4. MariuszElektro - Wzmacniacz lampowy SE GM70, SE 6C4C, PP PCL86, PP EL34 +Lampucera maxi + preamp lampowy
5. _NATAN_5064 - Wzmacniacz wg Borysa hd50
6. mbar - kolumny aktywne Tonsil + Seas
7. marian - kolumny 3 way ala Wilson Audio Sophia 3
8. Petrycz - monitory Usher + HDS + standy :)
9. lklukasz - seas excel i dynaudio w monitorze - kibicuje i bardzo chętnie posłucham :)

Panowie - spróbujmy zorganizować źródło, jakiegoś daca oraz najważniejsze - STANDY i STOLIK pod sprzęt.
Kable będą wykonane specjalnie na tą imprezę w sporej ilości, więc o to się nie martwmy.

Dla przypomnienia bo wyżej widziałem Tomek dopytywał Pawła czy pokój jest oficjalnie w tym roku - TAK - mamy już oficjalną rezerwację. Palton też to już potwierdzał. Jak już wcześniej pisałem zajmuję się tym tematem, więc nie ma opcji by coś się nie udało - podopinam wszystkie guziki do końca. Zostaje kwestia płatności ale dopóki nie dogram jeszcze kilku tematów nie chcę mówić głośno o finansach. Planuję zminimalizować koszty by ewentualna zrzutka była symboliczna.

Predzej pytalem czy Pawel wyrazil zgode ;)
Czy po prostu tak sie zebraliscie i niech bedzie to 'ze niby' od diyaudio ;)

Paweł wyraził zgodę i sam rozpoczął ten temat :) sam bez zgody bym przecież nie robił takiej akcji :) temat się przyjął pozytywnie to i rezerwacja już jest.

Powrót