• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

pokój DIYaudio.pl na Audio Show 2015?

A tak swoją drogą to jest w planach jakaś fotka grupowa ? Była by też okazja poznać i uścisnąć dłoń z większą ilością userów.
Może sobota ? Wtedy powinno być najwięcej ludzi.

Można to zrobić w naszym pokoju, tylko dzień i godzinę trzeba ustalić.

Update z mojej strony

1. MariuszElektro - Wzmacniacze lampowe SE GM70, SE 6C4C, PP PCL86, PP EL34, Lampucera maxi, preamp lampowy, niespodzianka
2. marian - kolumny 2.2 ala Wilson Audio Sophia 3(Wavecor + SBacoustic + STX), Sony CDP-XE220, absorbery
3. mbar - kolumny aktywne Tonsil + Seas, przedwzmacniacz TA-E1000ESD
4. Pteterycz - monitory (Usher + HDS), standy (99%, standy w trakcie budowy)
5. Hermes - Cambridge Audio Stream Magic 6 + klon Accuphase P4100 + ST728 + W18E001 TL (kończą się kleić) + kable :)
6. Gokar - Pioneera HM72 (jako odtwarzacz płyt i plików)
7. Meteo - "Goldmind" Klon Goldmunda9 (końcówka mocy), może przedwzmacniacz Pga2311+B1 Mesmerize
8. mato_22 - "klon" Accuphase e-450

Panowie a w sobotę raniutko da się coś wprowadzić?
Bo tylko w ten dzień mogę przywieźć Accu clona..
Powinienem mieć podwózkę, a niestety nikt z mojej strony nie jedzie z forum ;/ Auto u mechaniora - w garażu u mnie stoi.
Troszkę problemów mi się porobiło z dojazdem.

Od której można wejść i przynieść sprzęt?
Im wcześniej myślę tym lepiej - ja rano wstaję więc godzina wręcz dowolna by była - jakoś się dostosuje sprawę.

Powrót