• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Pokój DIYaudio.pl podczas Audio Video Show 2019

Status
Ten wątek został zamknięty.

Słuchamy, pijemy piwko...
Wpadajcie jutro posłuchać razem z nami :)

Ostatnia edycja:

Odsłuchy, odsłuchy, odsłuchy, piwko, odsłuchy, pizza, piwko, odsłuchy...

:biggrin:

Ostatnia edycja:
43a3e34ebd6998b3426234c5c36ffcf0_1573306233.jpg

Niektórzy producenci chcąc zwiększyć atrakcyjność swoich produktów windują cenę w górę, budują prestiż ceną a nie jakością (dźwięku)

Był gość, który po zapytaniu o cenę kolumn odpowiedział: "tak tanio?".
Na co Luszti odpowiedział, że jeśli tak bardzo chce, to może mu sprzedać jedną kolumnę w tej cenie.
Gość wyszedł.

Jak widać trzeba windować ceny żeby podnieść prestiż konstrukcji.

Jaka cena była za twoje monitory Marian ?forumowy chyba też był do sprzedania ?
Ten usher na górze subtelny jak rdc ale wyraźniejszy się wydawał

Wywoławcza 3.500zl.
Lusztiego chyba 2.500zl.

Usher gra inaczej niż rdc :)

Dlaczego kolumny BR ustawiacie pod ścianą a konstrukcje OZ cały czas na środku pokoju ?? Wąsko na środku małego pokoju.

To skutecznie zabija scenę , przestrzeń i Bas z tych kolumn. To OZ ma Bas nie podbity wystrojony nisko i do neutralności i naturalności.

Tak bardzo wam zależało Aby źle zagrały ??

Doszły Mnie słuchy od Gości odwiedzających pokój. Że ktoś z Was odpowiada że kolumny Źle grają i ich nie puści.

A kolejne słuchy donoszą że Jak już grają to leci na nich fortepian i smyczki - Bo cytuje "nie mają Basu i musimy na nich puszczać Taką muzykę" A na takiej muzyce jest tyle Basu że HOHO

To OZ one nie będą dudnić - szczególnie Źle ustawione.

Bardzo nieładnie chłopcy z Waszej strony za takie zachowanie i Taką wdzięczność w Moją stronę. Jak wam się nie podoba "Neutralne granie w OZ" bo trzeba było nic nie mówić a nie powtarzać każdej Osobie która wchodzi że ich nie puszczamy bo źle grają.

dzisiaj i wczoraj Ludzie do Mnie dzwonią. Pytają dlaczego gospodarze pokoju są Tak krytyczni Wobec kolumn które Pan dla nich zrobił ...

Trochę to smutne w odniesieniu do Mojego wyjścia przed szereg i dużego zaangażowania oraz nakładu pracy "No profit". Taka negatywna wdzięczność ze strony Kogoś z Was.

dzięki ... Część ...

Ostatnia edycja:
Powiem tylko tyle, że mocno negatywnie mnie zaskoczyło widzieć cenę na kolumnie albo statuetkę z napisem "kolega sprzeda" czy jakoś tak.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót