Cześć
Zanim podziękuje za AS 2019, to wsadzę kij w mrowisko, lecimy:
Jakim szczurem trzeba być i trollem, żeby przyjść do pokoju społeczności, w której się uczestniczy aktywnie, na forum, i się nie przedstawić z imienia i nicku z forum, siedzieć i potem na forum swoje kompleksy wylewać na innych. Masz jaja przyjdź, przedstaw się, powiedz w twarz co masz do zarzucenia. Siedzi jeden z drugim, głupa walą, cichociemni, mówią, że wymiotować im się chce, a uwagi nie zwróci. Jak taka sytuacja ma miejsce, to czemu nie reagujesz, co za ekranu łatwo się piszę. Bzdur i niestworzonych historii, teorii to i ja mogę sobie popisać.
Ja wielokrotnie obrażałem na fb, forum Lklukasza, ale miałem jaja przyjść przedstawić się, że to ja, mimo że, liczyłem się tym, że mogę od tej chwili, żuć gumę palcami. Na szczęście, skończyło się dobrze. Miej szczurze jaja i ty.
Następny boli go bo marian 2000zł przytulił na AS. A te wszystkie projekty jeden z drugim to trzymacie w domu czy poszły na olx czy na allegro na nowe projekty? Co boli, że Marian sprzedał na AS w 3 dni, a wy na olx po rok czasu mieliście i nikt tego nie chciał? Już widzę, jak po 14 par kolumn w pokoju stoi i trzymacie dla potomnych. Żal d… wam ściska. Było obgadywane kto co przyniesie. Przynieś swoje, pokaż, jak się sprzedadzą to ty będziesz miał 2000 zł. A Luszti co nie sprzedał, i co ma pretensje mieć do Mariana bo mu się udało a jemu nie? Sam byłem, świadkiem gdzie wszedł gość, posłuchał i mówi do Lusztiego, że bardzo fajne kolumny, ale pewnie drogie. A Luszti powiedział cenę zakupu elementów. Gość zdziwiony co tak mało, a Luszti mu strzelił od tak, że jak bardzo by chciał to odda po kosztach elementów. I co zrobił gość, głupie tłumaczenie, że ma daleko, że to, że tamto… I co nie kupił, mimo promocyjnej ceny. Z tego co się orientuje, każdy z chłopaków, który uczestniczył w organizacji pokoju AS, ma pracę i żyje z czegoś innego jak zarabianie na audio, a audio to hobby. I 2000zł to nie jest kwota, dla której siedzą 3 dni, płacą za pokój, noclegi, jedzenie, taksówki, paliwo itp.
Adam, nie mam nic do Ciebie personalnie, ale mam takie uwagi. Kolumny dałeś na AS, za co Ci dziękujemy, ale czemu nie przyjechałeś? Jakieś sensowne wytłumaczenie. Każdy z chłopaków co udostępnił swój sprzęt był na miejscu i w razie potrzeby odpowiadał na pytania zwiedzających. A ty co, oglądasz fotki, masz zatrzeszczenia do ustawienia bazując na foto, słuchasz trolli i ślepo wierzysz. Więcej ja się mogę w trolla zabawić, i wysnuć teorie, że dałeś kolumny dla forum, żeby promować diy, a na celu masz zwiększenie sprzedaży swojego sklepu. Co miło? Pewnie, łatwo jak szczury za ekranu leczą swoje kompleksy. Chyba rozumiesz o co mi chodzi. Zacznij cedzić, co i kto co Ci mówi. I nauczka dla Ciebie, promujesz coś, przyjedz, bądź z nami, potem krytykuj.
W życiu jest tak, że zawsze będzie ktoś zadowolony i nie zadowolony. Tylko przeważnie jest tak, że na 100 zadowolonych nikt, słowa nie powie, a 1 niezadowolony, wyżali się wszędzie gdzie będzie mógł i często doda od siebie.
Jeszcze taka uwaga. Od kiedy każdy projekt na forum ma być udostępniony w całości, schemat zwrotnicy itp. ? Z tego co się orientuje są działy gdzie się chwalimy gotowymi konstrukcjami i dwa działy gdzie są projekty z pełną darmową dokumentacją. Niektórym to się chyba już w d… miesza. Ile takich widziałem co skopiowało projekt z forum, a potem na olx był. Czemu nie napisałeś do niego trollu, że masz z tym problem.
Wszyscy tacy porządni, uczciwi, pracowici, a jak trzeba pomóc na organizacji AS, to się okazuje, że od paru lat Ci sami, a reszta w gadce mądra.
Tak, jestem wulgarny, mam głęboko, co będzie kto o mnie myślał, ale nie mogę patrzeć jak takie szczury z efektem Krugera Dunninga muszą się dowartościować.
A teraz podziękowania:
Chciałem podziękować wszystkim za organizację pokoju AS w tym roku, oraz noclegu. Podziękować także, za przyjęcie mnie do swojej społeczności, nie tylko od lat przez forum, ale w tym roku osobiście. Kilku kolegów, wyłożyło własne pieniądze, aby każdy mógł się najeść i napić, i nie chcieli nic w zamian. Nawet znalazły się takie osoby co załatwiły transport pomiędzy pokojem DIY, a miejscem noclegu.