Q
QidinAD
Guest
Jakim szczurem trzeba być i trollem, żeby przyjść do pokoju społeczności, w której się uczestniczy aktywnie, na forum, i się nie przedstawić z imienia i nicku z forum, siedzieć i potem na forum swoje kompleksy wylewać na innych. Masz jaja przyjdź, przedstaw się, powiedz w twarz co masz do zarzucenia. Siedzi jeden z drugim, głupa walą, cichociemni, mówią, że wymiotować im się chce, a uwagi nie zwróci. Jak taka sytuacja ma miejsce, to czemu nie reagujesz, co za ekranu łatwo się piszę. Bzdur i niestworzonych historii, teorii to i ja mogę sobie popisać.
Ja wielokrotnie obrażałem na fb, forum Lklukasza, ale miałem jaja przyjść przedstawić się, że to ja, mimo że, liczyłem się tym, że mogę od tej chwili, żuć gumę palcami. Na szczęście, skończyło się dobrze. Miej szczurze jaja i ty.
Następny boli go bo marian 2000zł przytulił na AS. A te wszystkie projekty jeden z drugim to trzymacie w domu czy poszły na olx czy na allegro na nowe projekty? Co boli, że Marian sprzedał na AS w 3 dni, a wy na olx po rok czasu mieliście i nikt tego nie chciał? Już widzę, jak po 14 par kolumn w pokoju stoi i trzymacie dla potomnych. Żal d… wam ściska. Było obgadywane kto co przyniesie. Przynieś swoje, pokaż, jak się sprzedadzą to ty będziesz miał 2000 zł. A Luszti co nie sprzedał, i co ma pretensje mieć do Mariana bo mu się udało a jemu nie? Sam byłem, świadkiem gdzie wszedł gość, posłuchał i mówi do Lusztiego, że bardzo fajne kolumny, ale pewnie drogie. A Luszti powiedział cenę zakupu elementów. Gość zdziwiony co tak mało, a Luszti mu strzelił od tak, że jak bardzo by chciał to odda po kosztach elementów. I co zrobił gość, głupie tłumaczenie, że ma daleko, że to, że tamto… I co nie kupił, mimo promocyjnej ceny. Z tego co się orientuje, każdy z chłopaków, który uczestniczył w organizacji pokoju AS, ma pracę i żyje z czegoś innego jak zarabianie na audio, a audio to hobby. I 2000zł to nie jest kwota, dla której siedzą 3 dni, płacą za pokój, noclegi, jedzenie, taksówki, paliwo itp.
Chłopaki wyjaśnimy może raz na zawsze:
1. Nikt żadnego kija w mrowisko nie wsadza. Nikt nie podważa waszego zaangażowania i tym samym wiedzy i dorobku Mariana
2. Kolumny Mariana zagrały najlepiej. Każdy to przyzna (nawet sam autor to potwierdził i z tym się zgodzę).
3. Finansowanie stoiska w formie Zbiórki biorąc pod uwagę całą otoczkę co wyszło w trakcie jest średnie i należy to unormować w przyszłości aby było wszystko jasne i klarowne i nikt się nie czepiał
4. Pisałem do Mariana z propozycją rozmowy aby pewne rzeczy wyjaśnić. Nie skorzystał - o jakim tchurzostwie tutaj mówimy?
5. Sprzedał od razu bo zrobił świetne kolumny i był w dobrym miejscu. Wrzucając na OLX też pewnie gdzieś te głośniki by wisiały. Akurat to nie jest dobre miejsce na handel i sami musicie to przyznać.
6. Akurat jestem typem człowieka, że jak coś robi to robi to dla siebie. Pierwsza konstrukcja było z góry na handel. Pozostałe są u mnie lub u najbliższych przyjaciół i rodziny.
7. Zwróciłem uwagę na sytuację o to, że ciężko uwierzyć, że kolumny ZAP'a tak źle zagrały. Może coś się stało w trakcie transportu. Może być nieodpowiednie źródło. Nie wiem ja tutaj jestem nikim jak to wielokrotnie Marian podkreślił więc niech mądrzejści sami się nad tym pochylą.
8. Jest mi naprawdę przykro, że to wszystko zabrnęło do tego miejsca w którym jest. W chwili obecnej Qidin na tapecie to lejmy go po ryju bo zwrócił na coś uwagę. Bo miał jaja na to zwrócić uwagę. Chętnie z każdym z was porozmawiam, spotkam się tak samo (jeżdżę dużo po Polsce). Podaje też swój numer 663 908 783. To tak w kwestii jajec.
9. Jeszcze raz napiszę, to co się stało i co sam zresztą wywołałem z innymi użytkownikami było niepotrzebne. Można było to załatwić w inny sposób i biję się o to w pierś.
Dlatego jeszcze raz SZCZERZE Marian Przepraszam. Tak samo PRZEPRASZAM resztę osób, która pomagała przy stoisku.