• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Pokój noclegowy - AudioVideoShow 2017

marian

Moderator
Członek ekipy
Reakcji
273
Panowie, wiecie o co chodzi :)
Pokój 10 osobowy w Emce.
50zł doba, 100zł za dwie doby.

1. marian
2. Bocian
3. Gokar

Chętni proszeni są o wpisywanie się na listę oraz o PW do mnie, z informacją na ile dób chcieli by rezerwować.

Z chęcią zamieszkam z wami xD
2 doby wyjdą jak nic.
1. marian
2. Bocian
3. Gokar
4. Meteo

Ostatnia edycja:
Panowie, do 1 listopada mam nieodpłatnie zarezerwowany cały pokój.
Do tego czasu mam dać znać czy bierzemy cały pokój czy tylko osobne łóżka.

Przy wykupie całego pokoju (480zł doba) gdy chętnych będzie 9 osób, będzie to po 53zł na głowę za dobę.
Przy 8 osobach będzie po 60zł za dobę.

Jeśli będzie mniej osób to wspólnie zadecydujemy czy bierzemy cały pokój czy osobne łóżka.
W przypadku osobnych łóżek Emka ma prawo dokooptować nam kogoś z ulicy w razie potrzeby.

Ale w przypadku wybrania opcji oddzielne łóżko, będzie można nadal wpisywać się na listę chętnych, wtedy dzwonię do Emki i pytam czy te wolne łóżka są nadal dostępne.
Jeśli będą wolne to wpisuję tą osobę do pokoju.
Jeśli dobijemy do 8 osób to wykupujemy cały pokój. Myślę że te 10zł więcej warto dać za ten komfort.

1. marian
2. Bocian
3. Gokar
4. Meteo
5. tomekk_
6. Żółwik
7. Maxi - na 90%, dam Ci jeszcze znac

1. marian
2. Bocian
3. Gokar
4. Meteo
5. tomekk_
6. Żółwik
7. Maxi - na 90%, dam Ci jeszcze znac
8. Pteterycz - mariano ja tez in touch! :)

1. marian
2. Bocian
3. Gokar
4. Meteo
5. tomekk_
6. Żółwik
7. Maxi - 100%, moge zabrac 1 max 2 osoby (z malym bagazem) na trasie Chojnice - Bydgoszcz - Torun - Warszawa
8. Pteterycz - mariano ja tez in touch!

Pokój zarezerwowany, dostałem upust i za dwie doby płacimy łącznie tylko 900zł :)
Czyli na głowę przy 8 osobach wychodzi 112,50zł.
Dogadałem się że możemy zapłacić w dzień przyjazdu więc nie musicie mi robić przelewów.

Dwa miejsca są jeszcze wolne ;)

W tym roku powinienem dac rade. Mam nadzieje ze nie zapomnialem twarzy ;)
1. marian
2. Bocian
3. Gokar
4. Meteo
5. tomekk_
6. Żółwik
7. Maxi - 100%, moge zabrac 1 max 2 osoby (z malym bagazem) na trasie Chojnice - Bydgoszcz - Torun - Warszawa
8. Pteterycz - mariano ja tez in touch!
9. Jimy-Adi

Powrót