• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Polski Car Audio FAQ by Nazar

Reakcji
0
przeczytalem prawie wszystko, mozna do tego artykolu odwolywac wszystkich poczatkujacych po przeczytaniu tego nie nasowa sie zadne pytanie no moze prucz wyboru glosnikow w jakims tam przedziale cenowym, multum teori ktora jest w czytelny sposob przedstawiona, kupa dobrej roboty

jeszcze jeden taki PDF o home audio i pewnie nie jedno forum by zamarło

TatoTurbo, ja bez update śmigam :)
może dlatego że to nie reader ...
Link do tego trzebaby dać na głównej :D
mistrzostwo :D

Prawie mistrzostwo ...sprawdze jeszcze jedna rzecz i napisze do tego chlopaka ...zeby w nastepnej wersji biegal bardziej na czasie
...nie powiem co bo i tak to "mistrzostwo" (jak sam napisales) jak na darmoche :)

PS. moim zdaniem jest super ...nie ma sie czego czepic biorac pod uwage ze jest to FAQ pod amatora. Co ja pisze ???? czego sie "czepiac" ...kolega dobrze sie nameczyl ...chyba moja siostra by wszystko zrozumiala !!! ;) :D

no ale irytuje mnie też opis "tuby" i te fale stojące w subie :D
pozatym wprowadza troche dresiarskie słownictwo -"syk" ;)

ale trzeba przyznać - napracował się człowiek :)

mi sie wydaje ze przy takim "pojeciu" specjalnie wprowdzilyl te syki itp
zeby dwa razy nie tlumaczyc :)

Genialna sprawa ...tak jak mowicie mozna odwolywac do niego poczatkujacych!!!
pozdro

Powrót