Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
co spłodziłeś :?:bart210 napisał:nowe kolumienki :smile:
Raczej nie jest to DIY. Kupiłem za nieco ponad 100zł Tonsil Scherzo/Barcarola 120 http://unitra.eu.org/node/389. Wg. mnie okazja więc wziąłem :smile: Elektrycznie stan dobry+, tylko kopułki w jednej kolumnie powgniatane, ale to da się naprawić. Poza tym zawieszenie w stanie idealnym. Obudowy, a właściwie tylna ścianka obudów wymaga małej kosmetyki, trzeba kupić BR i powymieniać okablowanie oraz kondensatory w zwrotnicy.DIGIPROCOMP napisał:co spłodziłeś
DIGIPROCOMP napisał:Może mały spot razem z n_omyzs
Bardzo fajnie się zapowiada,że chłopaki ze śląska postanowili się spotkaćbart210 napisał:Może i ja się załapię
tzn? w mieszkaniu nie da się? nie wyobrażam sobie targać kolumne - 40kg/szt :razz:SoundStarStudio napisał:Co ma być mierzone bo muszę pomyśleć jaką salkę przygotować ??

Da się,tylko mam możliwość wynająć dużą salę,a przy 3way wolę w niej robić pomiary farfield i niskotonowe,da się wtedy zejść niżej z pomiarem i bez większych błędów pomiarowych....DIGIPROCOMP napisał:tzn? w mieszkaniu nie da się? nie wyobrażam sobie targać kolumne - 40kg/szt
Próbuj wieczorami,jestem praktycznie zawsze na niedostępnym.ps2 kiedy jesteś dostępny na gg?
bardziej zależy mi na podziałach, czyli ~350Hz i 3,5kHz niż sprawdzeniu do ilu schodzi.SoundStarStudio napisał:...a przy 3way wolę w niej robić pomiary farfield i niskotonowe,da się wtedy zejść niżej z pomiarem i bez większych błędów pomiarowych....
raczej u mnie, bo jak pisałem waga kolumny to ~40kg. Każdy głośnik wyprowadzę osobnymi kabelkami do pomiaru.SoundStarStudio napisał:U mnie ?? Bo pomiary wolał bym pojedynczo wykonywać....