A co to jest piaskownica? Paweł zachował sie w sposób idiotyczny kasujac moje wypowiedzi i dajac bana z powodu "bo tak" I szczerze mam gdzies takie szczeniackie zachowanie.Marios - widać, że ten tymczasowy ban wzmógł w tobie frustrację. Nie dziwię się, bo to może denerować. I do pawła mieć będziesz zapewne uraz do końca życia
Irkowe panele są znakomite i sam chciałbym jeden mieć (Ale zbudowałęm z klocków advance electronic swoją wersję irkowego panela) , gdyby się dało jeden kupić od niego. To jest największy problem z nimi. Brak dostępności i wielomiesięczne oczekiwania, które teraz już są skazane na porażkę, bo Irek zakończył swoją produkcyjną działaność. A nawet jak produkował, to czas oczekiwania był horendalnie długi.
I przyznam po czesci tobie racje bo irek ma naprawde dobre panele ale poczytaj sobie tematy o subach diy,Zawsze jak ktoś wspomina o wzmaczniaczu panelowym to słyszymy od pawła "irek robi swietne panele" i nie tylko mi sie przejadła ta ciagła reklama jakie te wzmacznaicze dobre nie sa.
I nie mówie ze irek ma słabe panele ktore nie nadaja sie do niczego tylko stwierdzam fakt ze czekać na taki panel to mozna do usranej smieci i jeden dzień dłuzej i sa alternatywy dla paneli irka,Moze nie na takiej pieknej blaszuni ale dalej to solidnie zaprojektowany i złożony wzmaczniacz.
I naprawde przestancie reklamowac te same produkty w kółko bo to naprawde zle swiadczy o wizerunku forum...