• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Pomoc przy doborze subwoofera. Jaki wybrać?

A może tu chodzi też o prestiż , w końcu nie każdy napaleniec będzie go miał od ręki , s co do panelu kawał dobrej roboty i tak na oko waży chyba 1/3 co mój cały obecny sub

Panel zamowilem w kwietniu 2012 po 3 miesiacach bezskutecznego oczekiwania na panel irka.Więc gram nim już pól roku. A irek no nie mam pojęcia po co prowadzi tę swoja stronę i co ma na myśli mowiąc że ma oferte.Zycie jest za krotkie żeby na niego czekać

To ja Ci kolego napisze, że strona Irka potwierdza tylko jego hobby,pasję i jest pomocna dla początkujących i na pewno nie jest utrzymywana dla biznesu ,podejrzewam że dzięki sprzedaży wzmacniaczy czy płytek Irkowi zwracają się tylko koszty projektów.
Rodzina , praca zawodowa i na hobby zostaje coraz mniej czasu - pewnie dlatego nie doczekałeś się na panel.
Swoją drogą kolego tom123 mógłbyś wrzucić ładne fotki elektroniki tego panelu ,który kupiłeś bo na stronce nie ma.

Ja bym najął pracownika...
- Wtedy nie byłyby już takie niezawodne, a Irek by miał jeszcze mniej czasu.

A może tu chodzi też o prestiż , w końcu nie każdy napaleniec będzie go miał od ręki

pomysl dobry, ale niestety nie o to chodzi
irek najzwyczajniej w swiecie nei ma czasu
a zatrudnienie pracownika spowodowaloby znaczny wzrost cen

Czy w cenie SW-850 coś rozsądniejszego idzie zakupić o podobnych rozmiarach?

nawet stx jest drozszy wiec raczej tylko uzywki

Drodzy panowie Jak już wyżej mowilem dla mnie strona z opisem oferta to po polksku oferta ,czyli coś na sprzedaz więc nie litujcie się już nad jej wlascicielem bo mnie krew zaleje.Proszę wobec tego irka o zmiane opisu na tej stronie żeby nie bylo już wśród nas zawiedzionych i znużonych czekaniem klientów.Z drugiej strony gdyby mial trochę wiecej czasu i wcześniej odpowiadal na mejle niż po 8 miesiącach to może nie byloby problemu.A co do budowy ww panelu ktory kupiłem to mistrzostwo świata to może nie jest ale sprzedaż marketingowo jest wspaniala a co do dzwieku to olbrzymią role gra rownierz obudowa glucha akustycznie oraz przede wszystkim ustawienie w pomieszczeniu.Porownywać panele z takimi samymi glośnikami mozna tylko na tym samym sprzęcie ,repertuarze i w tym samym pomieszczeniu odsluchowym.Z poważaniem pozdrawiam.Tomasz

Powrót