Yoshi_80
Pan Paweł
Ten projekt visatona mi się nie bardzo podoba - podział dość wysoko jak na duży metalowy głośnik .
Takie uroki stosowania ceramika
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ten projekt visatona mi się nie bardzo podoba - podział dość wysoko jak na duży metalowy głośnik .
Ten Visaton(al130, al170)kosztuje polowe ceny excela a widze, ze opinie sa jakby te glosniki graly na tym samym poziomie. Moje zatem pytanie, co powoduje, ze po 10+ latach na rynku ten glosnik dalej nie jest popularny?
Ten visaton to kapitalny głośnik. Kiedyś stworzyłem taki projekt dla kumpla, do tej pory plumka zadowolony. Al170 tez ma bardzo dobry bas. Od 50 Hz to mógłbyś wspomagać AL130 ale nie 170, ten schodzi dużo niżej.
To jest wysoki podział? Visaton w projekcie VIB170BP dopiero popłynałTakie uroki stosowania ceramika .
A co masz zmodyfikowanego w tym Al130 i dlaczego będzie jazda?![]()