• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Pomoc w budowie kolumn na glosnikach TONSIL

GDN 20/80/2,8 zamiast tego 60W
średniak w pożadku
wysokotonowca nie znam.nie będziesz sam projektował zwrotnicy napewno ? Tylko gotowa ? To nei lepiej będzie skopiować czyjać konstrukcję? Nie osiągniesz dobrego brzmienia z uniwersalną zwrotnicą. Ale nie każdy chce robić pro. I to muszą wszyscy tutejsi zapamietać!

[ Dodano: 2007-12-21, 18:58 ]
nie ten dział jeszcze chcę dodać ;)

Zwrotnicy raczej nei chce robic sam bo kiepsko sie na tym znam. A nad tym GDN myslalem tylko ze ponad 100zl kosztuje i mi to troche przekracza budzet niestety;/ Tak w 600zl musze sie zmiescic za glosniki i zwrotnice. Tesla wogole odpada jesli chodzi o glosniki jakos mi nie podchodzi:)

sexyworld napisał:
Zwrotnicy raczej nei chce robic sam bo kiepsko sie na tym znam.
no i wlasnie dlatego na poczatek sie kopiuje gotowe projekty

sexyworld napisał:
A nad tym GDN myslalem tylko ze ponad 100zl kosztuje
99zl kosztuje

sexyworld napisał:
Tak w 600zl musze sie zmiescic za glosniki i zwrotnice.
powodzenia w kiepskiej inwestycji...

zamiast dwóch 20 60 daj jednego 20 100 3,
sexyworld napisał:
wymień to na jakąś vifke czy coś
tego też.

sexyworld napisał:
Zwornotnice Janbo J 3-AN lub J 3-A (nie wiem jaka czestotliwosc podzialu wybrac)
a tego napewno nie kupuj.

sexyworld napisał:
Zwrotnicy raczej nei chce robic sam bo kiepsko sie na tym znam. A nad tym GDN myslalem tylko ze ponad 100zl kosztuje i mi to troche przekracza budzet niestety;/ Tak w 600zl musze sie zmiescic za glosniki i zwrotnice. Tesla wogole odpada jesli chodzi o glosniki jakos mi nie podchodzi:)
Będzie ciężko, lepiej dołożyć bo za niewiele więcej można coś złożyć dużo lepszego.

Powrót