Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
na kolumny tak, na suba niebardzo bo moc wzmacniacza musi byc dopasowana do glosnikadymeq napisał:40-50W to wcale nie jest tak malo przeciez na taki pokoj
nie zawsze. trzeba znalezc granice oplacalnosci.dymeq napisał:Wieksza moc = wieksze koszta
moglbys ale tym mocniejszym i wylacznie z aktywnym podzialem. masz moze w kompie SB Live! 5.1?dymeq napisał:Teraz jeszcze wpadl mi do glowy pomysl zeby same Dali zasilic osobnym wzmakiem, a srednie i wysokie osobnym... ?
:shock: :???: :lol:dymeq napisał:mikser DJski
Pawel S., gdzie jest brazowe gniazdo w sb live? ja nie widzeodpalasz surround mixer. rozwijasz do zaawansowanych opcji. przelaczasz na tryb 5.1 i klikasz settings. zaznaczasz widoczne okienki bass redirection i suwakiem po prawej stronie regulujesz podzial miedzy subem a kolumnami w granicach 20-200Hz
suba podlaczasz pod brazowe gniazdo
u mnie jest lekko brązowe - moze kolory zmienili w roznych seriach? ale napewno jest to jedno ze skrajnych gniazdmalyzmc napisał:Pawel S., gdzie jest brazowe gniazdo w sb live? ja nie widze może chodzi ci o pomaranczowe?