Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
dymeq napisał:4x4m sub 120W
dymeq napisał:niskich Dali
dymeq napisał:czy on bedzie kiepski tylko przy zastosowaniu do suba czy ogolnie jest to kiepski wzmak.
dymeq napisał:Te mdsy o ile kojarze sa glownie wykorzystywane w autach. Jak to sie sprawdzi w domu ? Kurcze ich cena mnie delikatnie powala.
n_omyzs napisał:za tyle sztuke!
no to mozesz miec 40-50W/kanal ;]dymeq napisał:Co ty gadasz, moj ma 130W pobor mocy ...
to moze swiadczyc o tym ze wzmacniacz jest skopany lub podkreciles korektory na maxa ;]dymeq napisał:jak go podpialem pod tonsile ZGC 40-8-581 (GDWK i GDN 20/40) to wzmaka rozkrecilem na 1/4 i dla kolumn to byl juz max ...
cena OK ale wolalbym poszukac czegos 2 cewkowego i wiekszego. da to lepszy efektdymeq napisał:a moze by wsadzic takie ARNy http://allegro.pl/item453..._wyprzedaz.html
czyli jednak wzmacniacz jest do dupy. cos ostatnio same japonce z przesterami spotykam :???:dymeq napisał:Mam jeszcze stara unitre (bodajze pw9015 czy cos takiego, napisy ma zmazane to niewiem), ma ona niby 2x35 (tak z tylu napisane) i rozkrecona na 75% nie daje w dupe tym samym tonsilom tak jak denon rozkrecony na 1/4.
nie koniecznie. jak juz napisalem ostatnio spotykam same "markowe" wzmacniacze co bardzo szybko same z siebie lapia przester. np kolegi onkyo ledwo dochodzi do polowy skali potka i juz sie sluchac tego nieda (przy standardowym nie przestereowanym sygnale zrodlowym). podobnie bylo w kilku wzmacniaczach jak sluchalem w komisie...c4meleon napisał:to nie wzmacniacze sa za mocne tylko wlasnie za slabe..
100W to za duzo? :shock: jestes pierwszy na tym forum ktory tak twierdzi :lol:dymeq napisał:ten MIVOC AM120 jest zdecydowanie za duzy
po to zeby glosnik dobrze kontrolowal i zeby lepszy bas zapewnil ;]dymeq napisał:powiedz mi po co mi do pokoju 4x4m sub 120W
3 drogi w 16m i tobie basu brakuje?! :shock: to co to sa za kolumny skoro jednoczesnie twierdzisz ze 120W to za duzo?!dymeq napisał:mam tez trojdrozna konstrukcje na wysokich vify, srednich tonsilach GDM i niskich Dali, ale tez parametrow dokladnych nie znam, tez budowane przez kogos .
znakomicie!dymeq napisał:Te mdsy o ile kojarze sa glownie wykorzystywane w autach. Jak to sie sprawdzi w domu ?
mam malucha i chce go tanio podkrecic do 50km. odpowiedz - zmien samochod bo wyjdzie taniej i lepiej ;]dymeq napisał:Ja, że chce zsrobic suba, wy "zmien monitory"
Pawel S. napisał:no to mozesz miec 40-50W/kanal ;]
100W to za duzo? :shock: jestes pierwszy na tym forum ktory tak twierdzi :lol:
spokojnie nadaje sie do malego suba do domu![]()