• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Pomoc w budowie suba na STX GDN-27-150-8-SC

Reakcji
0
Witam potrzebuję pomocy przy budowie suba. Mam 2 ww STX'y. Chciałbym zrobić z nich 2 nieduże suby. Mógłby mi ktoś podać kubaturę skrzyni, może nawet wymiary, do tego jaką zwrotkę zastosować. Może ktoś już robił coś takiego z tych głośników, jakieś fotki. Zapomniałem dodać że chcem zrobić tak żeby głośnik był skierowany do ziemi. Z góry dzięki!

... + WinISD i symuluj :!:

[ Dodano: 2007-01-28, 13:20 ]
<<TU>> masz projekcik na takim głośniku lecz głośnik jest na dole na b-r na froncie.

Dzięki za linka, tylko nie otwierają mi się zdjęcia. Co to jest WinISD? (już nie wytłuszczam)

Robiłem subwoofer na takim głosniku wraz ze wzmacniaczem filtrem zasilaniem itp itd. Konstrukcja jest na tym forum. Wystarczy poszukać !!!

nie, ale proponuje zapisac sie na angielski - bez niego ani rusz w dzisiejszym swiecie

Powrót