Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja po obejrzeniu sinusow ponizej 100Hz z karty w moim laptopie szybko podlaczylem zewnetrzna karte.
Nie usłyszałem . W pomiarach też nic nie widaćzasilacz jest jeszcze lepiej.
Nie wiem czy jest sens naciskać na 192kHz jak i tak muzyka ma 44.1kHz.
Z tych wymienionych przez Ciebie tylko Maya U5 jest w moim zasięgu cenowym.
Jednak po wcześniejszych opiniach w tym temacie bardziej skłaniam się do EMU 0202.
Zintegrowana to ALC887, więc też raczej rewelacji nie ma.
(chyba, że ja dobrze tych kx'ów ustawić nie potrafię).
U mnie potrzebny jest zasilacz zewnętrzny głównie dlatego, że moje usb strasznie syfi i zasilanie na nim nie jest stabilne..
To w koncu posluchales, czy bedzie sluchal ?
E-MU 0202 trzaska przez USB 192/24![]()
Ja akurat mam zamiar przesyłać sygnał z komputera przez SPDIF tylko niestety nie jestem pewien jak to będzie wyglądać ponieważ moja zintegrowana karta dźwiękowa jest uszkodzona (mam nadzieję, że tylko sam przetwornik) i czy tutaj SPDIF będzie działał - oczywiście mówię o przesyłaniu cyfrowym kablem optycznym.
To masz dość prosto - albo będzie działać - 1 albo nie, 0.
Nie możliwe, że to takie proste
Na razie karty nie mam z wejściem SPDIF więc mogę tylko gdybać.
Typy rypy, widzimy się na dniach mam nadzieje, bo BGA czeka, a jeszcze bardziej kumpel co się przez święta do kompa nie dopchał, bo szachy i kartyhehe
BTW, kiedy wracasz do KRK, bo jutro mam kurs na Kraków, ew. środa?
A chcesz kartę z tym wyjściem?![]()
Czemui ogólnie wolałbym ją podłączyć do komputera przez złącze optyczne niż USB.