• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Pomoc w doborze wzmacniacza do mojego autka:)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Reakcji
0
Witam wszystkich moj problem wyglada nastepujaco posiadam zestaw odseperowany z przodu PowerBass S-C6 natomiast z tylu mam sub wlasnej roboty na STx-300-4-AP i do tego mam wzmacniacz Mac Audio Z4200 4-kanalowy 1500 watt 110 war w rms na kanal a po zmostkowaniu mam na suba 250 watt w rms. Problem jest w tym ze poslucham tylko troche muzyki bez wlaczonego auta około 2 h i jest kicha akumlator musi isc pod prostownik.. Wiec chce sprzedac tez wzmacniacz i kupic jakis inny ktory bedzie wstanie uciagnac ten zestaw ale zeby nie byl tak prado zerny... Da sie cos z tym zrobic???

Problem jest w tym ze poslucham tylko troche muzyki bez wlaczonego auta około 2 h i jest kicha akumlator musi isc pod prostownik.. Wiec chce sprzedac tez wzmacniacz i kupic jakis inny ktory bedzie wstanie uciagnac ten zestaw ale zeby nie byl tak prado zerny... Da sie cos z tym zrobic???
:lol: :lol: :lol:
wlacz gora radio i to nie za glosno to moze aku dluzej wytrzyma :P

jak glosno sluchales na tym aku?

akumlator mam nowy:) i to samo jest tylko ze na uzywanym pociaglem z 2 tyg na sluchaniu muzyki i jezdzac a na nowym 1 miesiac... a muzyka tak na 12 w skali 40 jest ok ale jak juz 25/40 to juz pada szybko...

michuthebest, to ty chcesz fizyke oszukac czy co?
akumulator ma ograniczona pojemnosc. jak pobierasz z niego prad to logiczne jest ze sie rozladuje...

tak wiec albo scisz muzyke na postoju albo wlacz silnik :P

temat zamykam

[ Komentarz dodany przez: Pawel S.: 2010-05-18, 22:57 ]
UWAGI MODERATORA
a od kiedy to kolega ma taka mozliwosc? :D

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót