Witam. Robię przekładkę z anglika w moim BMW E46 i mam rozkręcone praktycznie całe auto w środku. Planuję w przyszłości złożyć jakiś zestaw CA, jakiś odseparowany zestaw na przód i sub na tył. Jako że mam zdjętą deskę rozdzielczą itp, a dodatkowo stare seryjne wygłuszenie ściany jest porwane, chciałbym od razu wygłuszyć tą część auta i przednią część podłogi, aby uniknąć w przyszłości ponownego rozkręcania auta. Trochę poczytałem i mam w planach kupić matę GMS 07xl. No i mam kilka pytań. Dobry wybór? Czy może coś innego? Jaka pianka na to? Zauważyłem że mniej więcej w połowie powierzchni na karoserii jest już jakaś seryjna mata (bitumiczna?). Zostawiać ją i na to dawać wyżej wymienione czy zerwać i dać nową? Następna sprawa to kable. Chciałbym od razu poupinać sobie i puścić instalację po całym samochodzie, aby potem wystarczyło tylko kupić i podpiąć komponenty
Wzmacniacze planuje dwa, umieszczone w bagażniku (akumulator też tu jest). Jakie kupić? W zestawie odseparowanym idą 2 kable na każdą stronę, czy po 1? Oraz jakie kable sygnałowe umieścić od radia do bagażnika? Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam.