KIVLOV napisał:Ale się tak zastanawiam jak to jest z tymi przewodami, gdyż w zasadzie trzeba by wymienić przewody zarówno w zwrotnicy jak i w kolumnie, gdyż sam dobry przewód od terminala chyba nie poprawi sytuacji.
Ciiiii !!! Bo jeszcze się wyda
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
KIVLOV napisał:Ale się tak zastanawiam jak to jest z tymi przewodami, gdyż w zasadzie trzeba by wymienić przewody zarówno w zwrotnicy jak i w kolumnie, gdyż sam dobry przewód od terminala chyba nie poprawi sytuacji.
SoundStarStudio napisał:poprostu uważam że najwięcej strat jest własnie na odcinku wzmak-kolumna
| pegelmesser dokladnie tak jak piszesz ...ale ja sie wogole nie dziwie tak jest w kazdej branzy ...a media, reklama to czwarta wladza.... z mojej to aukurat doskonalym przykladem jest 802.11b/g 2 lata przed wypuszczeniem pierwszych produktów w europie opracowano Hiperlana ktory wyprzedzal mozna by powiedziec o epoke amerykanski standard od IEEE.... jego wyzszosc mogą swiadczyc np takie fakty: wszystko co lepsze w 802.11a pochodzi z hiperlana....WiMAX ktory narazie w polsce raczkuje i dopiero wchodzi w 85% to rozwiazania Hiperlanu (pomyslu z przed 10 lat) .... prosta sprawa gdy amerykanie i ich firmy widzialy jak nieudolny jest ich standard zalały rynek reklamą ... pseudo testami w portalach i gazetkach w których pismacy nie wiedza wogole co sprawdzac i jak to robic.... a ich recenzje to zachwalanei teskty wklejone z reklamowki producenta.... oczywiscie by byc pierwszym na rynku.....potem juz ciezko wypromowac, sprzedac i wyprzec szrot z rynku ...tak samo jak ciezko wypelnic te bajeczki..... takich przykladow mozna mnozyc a w branzy audio doskonalym tego przykladem sa kabelki heh.... | |
bez obrazy ale odrazu widac ze Ty tez masz o tym srednie pojecie ....Przeczytałem spory kawałem i śmiem twierdzić, że autor ma marne pojęcie o prądzie elektrycznym bo nie odróżnia prądu stałego i zmiennego sinuzoidalnego, sygnału w kablu głośnikowym od prądu w gniazdku, gdzie wahania mogą przepisowo sięgać kilkudziesięciu procent.
SoundStarStudio napisał:poprostu uważam że najwięcej strat jest własnie na odcinku wzmak-kolumna bo to ok.4-8m a nie jak w wzmaku 0.1m,i w żadny przypadku to nie jest wąskie gardło.
irek napisał:Kable kazdy musi testowac sam! W praktyce wystarczy dobranie klasy kabli do klasy sprzetu i nic nie trzeba juz sluchac.