• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Pomoc w wymiarach pudla dla glosnika....

Reakcji
0
CHodzi mi o glosnik Alphard SW1203Z i nie wiem jakie pudlo do niego zrobic(wiem ze wiekszosc ludzi mnie pewnie wysmieje) ja ten glosnik od brata dostalem a ze mam kolumny kominowe to troche bassu im brakuje i chcialbym narazie zrobic subwoofer na ten glosnik a jak bede miec wieksza kase to dopiero wtedy cos kupie...
Jeszcze raz prosze o pomoc w podaniu wymiarow pudla bo nawet nie wiem gdzie tego szukac Dziekuje za wszystkie odpowiedzi :)
Pozdrawiam:)

kolumny kominiowe?

szukaj na głównej stronie artykuły TUDZIEŻ użyj opcji Szukaj. Było o tym głośniku.

NO te takie waskie i wysokie: pnie jestem znawca tematu a ktos mi tak kiedys powiedzial to tak napisalem:P dzieki bede szukac

nO takie podlogowe KODA waskie :) bo ja sie tam bawilem po wzorach i tkami wyszlo cos wlasnie kolo 70 l zamknietej:) No tak chyba bede robic za jakis czas a Myslicie ze wzmak AKAI AM-35 dalby rade jakos ladnie suba rozkrecic??:)

Powrót