• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Pomoc w zakupach.

Reakcji
0
Witam! Założyłem ten temat bo chcę się dowiedzieć jakie koszty mnie czekają, otóż mam wkrótce osiemnastkę i chciałbym sobie sprawić jakiś porządny, mocny, dobrze grający sprzęcik. Moje plany to 2 kolumny+Subik:P i jakiś wzmacniacz dobry do tego. Proszę abyście składali tu jakieś propozycje dla mnie, ceny,linki, towar itd. Z góry dzieki:)

moje plany to tez 2 kolumny i subik i ciezko w 3 tysiacach zl sie zamknac.........

powiedz lepiej mniej wiecej ile bedziesz mial kasy bo mozna to zrobic za 600zl albo za 6000zl

niewiem jak ty ale wisnia mi chyba 3000 Braknie moje duże kolumny 1800zł sub ja wime bedzie z 500zł i wzmak tzn potrójny holton to jakies 700zł. I to wszystko totalnie po kosztach:)

ja za glosniki do monitorkow 1200zl glosnik do suba 1000zl wzmak do suba ok 450zl a gdzie jeszcze wzmak stereo ?? najmniej to GC...... a gdzie obudowy, wykonczenie, zwrotki i nerwy !!

Ja tak chciałem się zmieścić w 2000zł ale widze że będzie cięzko:P Gdybym zrezygnował z suba i tylko planowałbym dobre kolumny i wzmacniacz to co? dajcie jakieś propozycje.

jaki to kupiłes głosnik za 1000zł.

Ja proponuje kupic ci na kolumne po dwie vifu m18wh do tego jakiś wysokotonwiec może vifa dx lub xt19. Głośniki mozesz kupic biorac zamówienie u gipsego2 u nas na forum. jak zrobiłbys takie kolumny to miałbys kase samą dla siebie i sub razcej niepotrzebny(a ja nawet suba do SLSów robie:))

kupilem uzywke za 450zl DLS MW112 ktory docelowo wyladuje w aucie a chce kupic prawdopodobnie drugiego nowego za 1000zl ktory wyladauje w domowym audio

Napisz jw jakim pomieszczeniu ma to grac. Czego oczekujesz od sprzetu...
Za 2 tys. mozna zrobic juz przyzwoite stereo badz 2.1

Chciałbym, żeby grały w dość dużych pomieszczeniach dobrze, ale zeby głównie sprawowały sie w pokoju 5m/3m

Powrót