• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Pomoc

• Autor wątku Autor wątku Smoku
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
mam nadzieje ze tego nie kupiles:P a jak już za późno to napewno nie nadaje sie do home audio.
Już ktos kombinował z takim czymś.

no ale co z tego że gra ?
wszystko gra, a rozchodzi się o jak to gra...
za ponad 200zl (z przesyłką 250zł) to można coś normalnego mieć ...

no to dlaczego to niejest normalne?? i naprawde to nie gra ,,bo gra" tylko gra tak jak powinno...oczywiście lepiej zawsze będzie w samochodzie....

Smoku, prawda jest taka że to nigdzie dobrze nie zagra ;]
a dlatego że to pewnie zestaw przypadkowych głośników z "uniwerslaną" zwrotnicą ...
za taką kase możesz mieć normalne 2way, zamiast tego "3way".

Nieczaje was ludzi ejak wiecie że to dobre to po jakiego .... sie pytacie czy dobre jeszcze będzie swoje madrosci wciskał.

Smoku, człowieku nie rób takiej samej głupoty co Ja... też Je sobie kupiłem w listopadzie jak to była jeszcze nowość i wielki show na rynku ;/ zainwestuj kase w coś innego powaznie !!! tak jak już ktoś pisał to zrób sobie 2way niż te hu..... 3 way posłuchaj expertów "nie mówie o sobie" :D weź wogóle zapomnij o tym zestawie ;/

Pozdro !!!

no to jak tak uważacie posłucham ludzi,którzy bardziej sie natym znają.....no a może ktoś mi poradzi co by można było w tej cenie tzn 300PLN kupić?? jakieś linki do stron?? lub nazwy głośników?? z góry dzięki...:)

STX 18 SW + SC10 N W 300 zł to sie zmiescisz z calkowitym wykonaniem kolun :) ( powinieneś)

2*ARN-150 + jakis wysoki... np D27TG ;)

[ Dodano: 2006-06-07, 21:24 ]
chyba troche przesadzilem :/

Powrót