Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
moze Ci xplodowaćAri napisał:czy ten głośnik jest nie normalny?
:lol:Ari napisał:a teraz tak mam obliczone all pojemność 75,9l , 24,42 Hz i pokazało mi wymjary z płyty
tak i nie. pochylenie dopasowujesz do swojego samochodu. najczesciej jest to 75 stopni ale zdaza sie i 65 jak widacAri napisał:maja byc zachowane litry i srednica i dł br a czy ma jakies znaczenie pochylenie ścianki tylnej?
nieee!! no chyba ze chcesz dostac pylicy lub raka plucAri napisał:czy mozna ja wygłuszyc wata szklana?
praktycznie dowolna byle spelniala podstawowe zasady... (poczytaj na stronie glownej)Ari napisał:a i na której sciance najlepjej mocowac br?
ROB TA SKRZYNKE CO POKAZALEM ;]Ari napisał:to moze ktos pokazał by ala projekt dla mego głośnika
:???:Ari napisał:wystawje link jak gra na wrzute
A my popatrzymy jak gra tak? :razz: Byli już tacy co lubią patrzeć jak głosnik gra :sad:Ari napisał:zrobje taka jak ty mi pokazałeś jak all dopracuje wystawje link jak gra na wrzute pozdrawjam