Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
nie powinno , w razie czego ktoś z forum na pewno się podejmiebogus111 napisał:Nie bedzie problemu z dokupieniem wygluszonej skrzynki pod ten glosnik?
ogólny stan - widzisz czy właściciel dbał o niego i w jakich warunkach grał, najlepiej podłączyć i posłuchać czy nic nie obciera itp.bogus111 napisał:Na co zwracac uwage przy kupnie uzywanego glosnika? bo sam glosnik jest niedaleko mnie wiec zawsze mozna go ogladnac przed kupnem
tak, cala seria ale w nowej odslonie. cale czarnedamien napisał:Tak swoją drogą mds10 jest jeszcze produkowany?
takimi testami radzilbym sie nie sugerowac.damien napisał:chyba na wszystkich forach o car audio został okrzyknięty "hi-endem za grosze" a to gruba przesada (sugerując się ww. testami)
Tak jest w Polsce, myślę że w Niemczech byłoby to niedopuszczalne. Zresztą "tak na oko" nie widać jakiś kwiatków jak w polskiej prasie.takimi testami radzilbym sie nie sugerowac.
w gazetach opisuja to co dostawcy sprzetu sobie zycza.
To najtańszy głośnik w zestawieniu o którym mówię więc cudów też nie można było się spodziewać, ale czuję pewien niedosyt po tym co miałem okazję przeczytać na różnych forach.MDS08 jest dobrym glosnikiem i za 150zl raczej niewiele rownie dobrych glosnikow znajdziesz.
to rowniez trzeba by porownac osobisciedamien napisał:Tak jest w Polsce, myślę że w Niemczech byłoby to niedopuszczalne. Zresztą "tak na oko" nie widać jakiś kwiatków jak w polskiej prasie.
male sprostowanie:glosnik jest na tyle dobry ze zdecydowanie wole MDS08 niz np SS 23W ale to raczej chodzi o charakter brzmienia dostosowany do danej muzyki...
Pawel S. napisał:MDS10DVC
Była lub jest wersja z jedną cewkąwasik1989 napisał:Znaczy Dual Voice Coil tak? Czyli z podwójną cewka, czy były/są wersje z jedną?
końcówka SMarcy$ napisał:Była lub jest wersja z jedną cewkąNie znam bieżącej sytuacji ale takie coś istnieje
![]()
bogus111 napisał:na ta nowke skrzynie jl mnie nie stac :/
juz zamowilem pusta skrzynie i najprawdopodobniej bede brac uzywke glosnik jl
glosnik bede ogladac osobiscie, poczekam az przyjdzie skrzynia wezme i pojade z nia sprawdzic glosnik, wsadze go do skrzyni bez przykrecania, przytrzymam i zobaczymy, wiadomo ze nie bedzie sie dalo poglosnic zbytni ale to zawsze cos
ze sporą ilością innych głośników :razz:damien, z czym 08 porównywali ?
Ja powiem tylko tak "oszczędny płaci zawsze dwa razy" kilka razy przejechałem się na wzmacniaczach kupionych przez allegro, nie ma szans że zaryzykowałbym kupno głośnika, choć oczywiście "istnieje możliwość" kupienia czegoś dobrego.na ta nowke skrzynie jl mnie nie stac :/