• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Pomysł na prezent dla dziewczyny

Reakcji
4
Witam jak w temacie moze podsuniecie mi pomysł na prezent dla dziewczyny? tylko nie piszcie perfumy, bizuteria, bielizna, czekam na inne pomysły pozdrawiam.

Hmm... zrób coś takiego :)

Albo takiego misia kup:

(na fotce wygląda beznadziejnie, ale w rzeczywistości syci niesamowicie :) )

Albo można takie badziewie też zrobić hehe:

Na każdej z pleksi jest wygrawerowany kwiat, od dołu podświetlony, na fotce g...o widać, sorki ;)

Może tutaj lepiej widać:

esh0, to są takie elementy wystroju... to później dziewczęta stawiają na półce, to się kurzy, ale to już chłopaka nie obchodzi, bo to jest ani jego półka ani dziewczyna w zasadzie...

Ja kupilem dziewczynie malinowa bielizne z Triumph`a i jedna duza czerwona roze. Potem pojechalismy do kina :) . I wszystko jest ok.

Pozdr

Re: Pomysł na prezent dla dziewczyny

Domino napisał:
Witam jak w temacie moze podsuniecie mi pomysł na prezent dla dziewczyny? tylko nie piszcie perfumy, bizuteria, bielizna, czekam na inne pomysły pozdrawiam.
z wibratora napewno sie ucieszy ;)
a tak naprawde swojej kupilem kamere do kompa logitecha

Zrób jej to co każdy pożadny DIY maniak potrafi robić najlepiej czyli np jakies małe monitorki żeby mogla posłuchac muzyki ;)

No wibrator ma jednak zalety. Bo jak Cie przy Niej nie bedzie, a będize sie chcialo to wtedy przynajmniej wezmie wibrator, a nie innego :) .

Powrót