• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Pomysł na prezent dla dziewczyny

no dobry temat pomozcie chlopaki. wszystkie pomysly juz wykorzystalem... cos orginalnego? tylko ze co to moze byc? ja ucieszylbym sie z glosnika ale kobiety sie inne i ciezko je wyczuc;p ja ze swoja juz 3 rok lece i pomysly sie koncza;p

zawiaz sobie kokardke w pasie i oddaj jej sie w prezencie ;] <joke>

a tak na powaznie to kup ladny perfum taki jak lubi, kwiatek i po sprawie bo z tagiego kombinowania rozne rzeczy moga wyjsc

perfum byl ze dwa razy;p chyba kupie jej pierscionek bo odczulem delikatna presje;p ale tak na swieta?:P

też odczułem delikatną presję jeśli chodzi o pierścionek... tylko rozmiaru nie znam... :/

Mowisz cos ciekawego. a czym sie laska interesuje? to cos z tego mozna by jej sprawic

humanistka na profilu mat fiz;p nie ma raczej zadnego hobby tak jak my;p dobra ksiazka czy cos, no i jak kazda kobieta ciuchy, kosmetyki, bizyteria to jej zywiol;p no nei wiem co robic;|

widze ze tamt sie rozwinal ale nadal nic nie trafiło do mnie, słucham dalszych pomysłów a pierścionek też za mną już zaczyna chodzić

kup dwie swieczki i czerwone winko, zrob jakas salatke (byle nie sledziowa:)) a zobaczysz ze bedzie to dluzej pamietac niz pierscionek ktory bedzie chciala ci oddac przy najblizej klutni (choc tak naprawde moze nie bedzie chciala) powodzenia:)

bedzie chciala ci oddac przy najblizej klutni
cos w tym jest. no ale prezent musi byc jakis... ehh no nei wiem kurde;/ miski byly, bielizna byla, zdjecia w oprawie tez, kolacja z winem, bransoletka, kolczyki, wisior, ogromna swieca ,ksiazka,

dupa;/ ;p

Za bardzo rozpieściłeś i teraz masz problem;) a tak na poważnie kup kwiaty i coś u jubilera, napewno się ucieszy ;)

coolombo, masz 100% racje. rozpiescilem. co prawda nasz zwiazek juz powoli sie wypala... ale prezent chce zrobic;p

E tam sie wypala! Po posru jak kazdym innym tak i u Ciebie są te dobre i te niestety gorsze czasy :). To pewnie tylko kryzys.
Co do prexzentu to naprawde juz wyczerpales palete :) . W tym momencie my juz Ci niewiele pomozemy, gdyz to Ty Ją znasz dłużej wogole to Ty ja znasz wiec...obawiam sie ze Twoje pytanie o prezent dla dizewczyny w tej syatuacji to jak pytanie niewidomego jaki lubi kolor. Bez obrazy, ale tak mi sie wydaje.
Co do tego prezentu to moze jadnak mnie posluchasz i pomysl czym sie Twoja dziewczyna interesuje co ja kreci itd...? Jesli bedize to na Twoja kieszen to kup jej cos z tym zwiazanego.

Pozdr

mIKIMowisz ze ją zospieściłeć. a czy Ona też zawsze Ci cos kupowała jak byla Twoja uroczystość...? Wiesz pytam po to abys sobie uswiadomil czy nie jestes na inne drodze anizeli bys powinienes.

elmer, tak kupowala, prezenty prezentami... wszystko jest fajnie miedzy nami ale niestety to juz nei jest to. 2,5 roku jestesmy razem i juz niektore rzeczy zaczynaja nas meczyc i irytowac, a z reszta nie chce mi sie teraz o tym myslec nawet;p
mam nadzieje ze bedzie dobrze;p

Prawda jest taka: Co ma być to i tak będzie.Taka prawda. My tylko mozemy wplynac na czas reakcji.

[ Dodano: 2005-12-19, 23:15 ]
No a jak z tym jej hobby?

Powrót