• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Porty Bass refleks firmy DLS

• Autor wątku Autor wątku Myzop
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
0
witam wszystkich przeszukałem całe forum i nie znalazłem!! gdzie kupic porty bass reflex firmy DLS ? czy ktos zna jakis sklep intenrtowy lub wie gdzie mozna je dostac ?

o ile sie nie myle to DLS mial takie gietkie porty... gdzies je widzialem ale niepamietam gdzie
jezeli chodzi o takie zwykle to na bank nie kupisz

DLSa ponieważ miałem juz pare skrzyń i bass refleks i bandpass i porty dls najlepiej sie spisywały z obu stron ładnie zaokraglone i wykonczone kiedys taki kolega załatwiał po 110 zł ale siedzi w angli i kontantku z nim nie mam!! ponoc staniały do 50-70 zł

monacor ma profilowane z obu stron porty - i to tez za sporo mniejsza sume niz te co podales :lol:
zobacz jeszcze oferte akkusa

a ja kupilem 2 sztuki 75 za 70zl na alledrogo :mrgreen: kto szuka, ten znajdzie.
poza tym nie wiem czy czasem HORN tego nie sprzedaje. dodatkowo audio-sklep ma blizniacze ale w podobnej cenie bo kupuje sie pojedynczo rury i zakonczenia

nie nie przez przypadek takie ceny widziałem co az mi sie słabo zorbiło bo za kawałek plasitku dac tyle to cza miec na naj**** w głowie i pisało cena detaliczna ale widziałem od 50-70 tak tez mi kumpel załatwiał !! macie jakies stornki kontakty gdzie moge kupic tak owe BR

110zl za port w liczbie sztuk jeden to drogo, nawet biorac pod uwage solidnosc tych portow, tego sie byle czym nie skroci... trzeba pytac po warsztacikach CA czy gdzies nie maja takich zawieruszonych w niskiej cenie, ja kupilem takie wlasnie lezaki. 30za sztuke to mysle calkiem dobra cena

Powrót