• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Posłuchać u kogoś

Reakcji
0
Tak sobie pomyslałem czy znalazłby się ktos kto udostepniłby odsłuch kolumn siegajacych 20Hz w LT lub BR dobrze zestrojonej .

nie ma znaczenia skąd jestem bo jeżdze po Kraju , dzis jestem Biała Rawska i pojadę za Wrocław ( lutynia ) . Potem Jawor . Dalsze plany nie są mi znane .Nie zwasze mogę znaleść czs na odwiedziny więc moze kiedys czas pozwoli .
Zazwyczaj jeżdżę po trasie Suwałki - Cieszyn .

Nie na temat...
12-14 październik 2012
Racjonalny mnie i mę Lubą ugościł :)

Tak sobie pomyslałem czy znalazłby się ktos kto udostepniłby odsłuch kolumn siegajacych 20Hz w LT lub BR dobrze zestrojonej .

Kolumn nie. Subwoofera w gronie pięciu innych braci systemu 5.1 tak. Wlatuj Panie, tylko napierw napisz na priwa kiedy byś chciał to ja ci powiem kiedy ja mogę.

Kolumn nie. Subwoofera w gronie pięciu innych braci systemu 5.1 tak. Wlatuj Panie, tylko napierw napisz na priwa kiedy byś chciał to ja ci powiem kiedy ja mogę.

Nie wiem kiedy będę przejeżdżał przez Poznań . Jak coś to dam znać . Może to być nawet za kilka miesiecy. Zima bywałem tam często
Teraz jestem okolice Dzierżoniowa.

Witajcie, ja również chętnie bym posłuchał trochę DIY oczywiście jeśli są jacyś chętni ze śląskiego i małopolskiego :)

mozna zalozyc temat gdzie kazdy bedzie wpisywal sprzet jaki posiada i miasto oczywiscie chetni i wtedy pw z umowieniem sie na odsluch :)

Powrót