Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Takie 3way to już powinno być od kilku lat, dziwne że nikt się do tej pory na taki zestaw nie zdecydował a seria rs ponoć już ma być zastąpiona nową.
Co do mds'ów na pierwsze odczucie jak poszukałem po necie to ludzie stosują go do car audio, budzi to we mnie duże wątpliwości.
i od tego jest wlasnie yoshiNajwiększy problem u mnie polegałby na skonstruowaniu zwrotnicy dlatego szukałbym już gotowego schematu.
osobiscie wolalbym aluminiowego seas'a bo to glosnik za ta sama kase a gra lepiej od XT25
Co do visaton'ów 2 drogi dość fajna propozycja tym bardziej, że producent podaje na stronie schemat zwrotnicy i objętość kolumny.
Największy problem u mnie polegałby na skonstruowaniu zwrotnicy dlatego szukałbym już gotowego schematu.
Postaram się w miarę wolnego czasu zestawić sobie wszystkie propozycje.
Pokój też nie jest o prostych kształtach (skosy), ale może dobre przetworniki w 2 drogach wystarczą, spróbuje dojść do jakiś wniosków.
Chciałbym pójść w jakość a nie ilość, żeby było to odczuwalne w całym pokoju a nie w jednym miejscu
jeżeli słuchałeś xt25 na zwrotce z hds180 to się nie dziwie że Ci niepodpasowała bo ten zestaw to klęska