• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

poszukuje osoby obeznanej z tworzeniem stron internetowych

Status
Ten wątek został zamknięty.

Pawel S.

Administrator
Członek ekipy
Reakcji
147
tak jak w temacie - poszukuje kogos ambitnego, z doswiadczeniem w tworzeniu powaznych stron internetowych.
kolega poszukuje kogos kto wykona za rozsadne pianiadze caly portal ogolnopolski zwiazany z mapami drogowymi. o szczegoly wypytacie sie sami.

jak znacie jakiegos studenta (lub wy sami) lub jakas grupe (firmy odpadaja ze wzgledu na ograniczony budzet) to prosze o info

Jeśli w grę wchodziłby jakiś prosty portal CMS to ja bym się tego podjął. Stworzyłem i administruję na co dzień portal www.asradio.pl Jak coś podbij na pm lub gg, ktore znasz

proste to to raczej nie bedzie. to ma cos wspolnego z mapami drogowymi i ma to byc duzy ogolnopolski portal. tak wiec roboty bedzie :???:

Tu chodzi o autorskie rozwiązanie, Tu niestety umiejętność pisania szablonów dla Joomli nie wystarczy. Moim zdaniem powinna to wziąć jakaś większa grupa

Heh, jeszcze rok temu za coś takiego z przyjemnością bym się zabrał, ale obiecałem sobie - koniec z dużymi "tematami" - dość siedzenia po nocach :).

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót