no to ja odrazu napisze ze ARK wylatuja - za duzo ich tam :twisted:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
raczej bezposrednio w plytke. jakos nie widzi mi sie wydawanie 2-3zl na takie zlacza skoro ma byc tanioQuester napisał:inne złącza czy kable bezpośrednio w płytkę ?
goldpiny duzo tansze i mam tego dosc duzo. tylko teraz pytanie czy i za ile mozna kupic wtyczki na kableki - jakos nie widzi mi sie lutowanie do goldpinow :???:flodins napisał:o ludzie te ark to sygnałowe? nie skapłem się wywalic i goldpiny wstawić bezwzglegnie
a goldpiny na caly potek to koszt ok 5gr ;]flodins napisał:wtyczki na goldpiny to koszt 10-30gr zaleznie od sklepu
:?: co to?flodins napisał:powinny być jakieś złącza wannowe
dobra opcjaflodins napisał:http://www.tme.eu/pl/kata...nParameters%3D1
chyba po jednej stronie byloby lepiejQuester napisał:przenosić wszystkie złącza we/wy na jedną stronę czy zostawić tak jak jest ?
moze bycQuester napisał:Może zdecydujemy się jednak na raster 2,54mm i złącza MTA ? MTA100 są tanie i łatwodostępne (1,10 zł za komplet gniazdo + wtyk 2pin).
jesli dolozy sie nieznacznie do tego to wydaje mi sie ze kilka osob tez chcialoby z tego skorzystac, wiec mozna by zrobic dwie werse, czyż nie ?Quester napisał:Jak tylko zakończę walkę o ostateczny "kształt" układu mogę przygotować dla Ciebie taką modyfikację.