• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Potrzebna zwrotka do ARN 150/03/04+ STX GDWK-10-200-4-PJ

Reakcji
0
Witam!!!
Potrzebuje do tego zestawu zwrotki. Jezeli ma ktos to niech podesle schemat,
a jezeli nikt nie ma to mogłby ktos tak na szybko ja zaprojektowac bazujac sie na parametrach od producenta.
A i jescze jedno ma moze ktos do sprzedania tego wysokotonowca, albo cos innego w podobnej cenie max 25zł za sztuke?

Moge tylko ze bym musial cos jeszcze dobrac bo minimalne zamówienie to 50zł no i ta wysyłka przez kuriera +15zł. Pytam bo moze ktos ma na zbyciu takie albo inne w podobnej cenie moze ktos ma ARV do sprzednania?? bo poa ARN+ARV to jak dobrze pamientam sa zwrotki na forum

ARN + ARV - to standard
ARN + SC10N - juz cos lepszego
ARN + GDWK PJ - niewiem, nie sluchalem

skoro niema takich glosnikow na allegro a Ty nie jestes pierwszym kto o to pyta to kup 4 szt lub wiecej i wystaw na allegro - napewno pojda

GDWK PJ powinna byc niebawem na allegro u DSPEAKER'a, ale w cenie pewnie nieco wyzszej niz u STX'a

odkad STX podniols ceny na stronie to oplacalne stal sie kupowanie w sklepie.
w koszalinie u babki ktora jest oficjalnym przedstawicielem STX ten PJ kosztuje 22zl :razz:
...ale na gosnikach to ona sie niezna... :lol:

oplacalne jak sie mieszka w Koszalinie :)
swoja droga u mnie w Poznaniu jak kiedys dzwonilem do przedstawiciela STXa to wybor glosnikow byl marny a ceny o 15zl wyzsze niz w sklepie na stronie :neutral:

Gothic, ale ona tez ma marny wybor, wszystko zamawia na zyczenie. co do cen to troche dziwne... i zeby niebylo konkurencji w tak wielkim miescie... (koszalin to male miasto ktore przejde z poludnia na polnoc w 1h :razz: )

No dobra wy tu gadu gadu a ja potrzebuje schematu zwrotki do tej pary, prostej bez zadnych bajerów zaprojektuje ktos? Plissss

cryptic dzieki linka za nie znałem tej strony,ale jednak nie znalazlem tam tego co szukałem.
P.S. Troche ubogie forum tam jest miejmy nadzieje ze sie rozkreci :smile:

Powrót