BR z tyłu jak zamontujesz to powinny stać ze 20-30cm od ściany.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a co za roznica skoro TV to LCD?Quester napisał:puscstrzale jeśli monitorki chcesz ustawić blisko TV to zainteresuj się TangBandem W4-657SC (ekranowany magnetycznie)
dla STXa od 7 litrow ale zalecam 8-10. skoro LCD jest wysoki a plytki to moze zrobisz plytsze kolumny a wyzsze? wtedy moznaby dac tunel od dolu + jakies nozkischwalba napisał:a jeśli zależy mi jednak na ładnym niskim basie może właśnie coś na tych STX 14. Jaka do tego skrzynia i czy BR z tyłu coś zepsuje
http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=17692toma085 napisał:Pawel S., przypomnij mi co siedzi w tych monitorkach co pokazałeś bo nie przypominam ich sobie?

Żadna :lol: Przeoczyłem to info :razz:Pawel S. napisał:a co za roznica skoro TV to LCD?
| Rfck, niespodzianka :mrgreen: | |
nieschwalba napisał:Mam pytanie czy są jakieś sprawdzone uniwersalne zwrotnice pod jakieś zestawy
zależy jakie zwrotnice i z jakich podzespołów...schwalba napisał:I jeszcze jedno czy zrobienie samemu zwrotnicy wg. jakiegoś schematu jest drogie ile wychodzi za 2 takie zwrotnice??
nieschwalba napisał:Czy może lepiej kupić jakieś uniwersalne w miarę pasujące??
za 90zl masz u mnie gotowe 2szt z kablami i tunelami (wysylka wliczona)schwalba napisał:No to jakie są koszta budowy takiej zwrotnicy dla STX 14/100 i STX GDWK 10/200 lub coś tańszego.