• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Potrzebuje Alphaville-forever young.flac

na torrentach to tylko albumy warto sciagac. jesli szuka sie konkretnego kawalka to polecam dc++ albo emule. z tym ze trzeba sie liczyc, ze aby wejsc na dobre huby dc++ to trzeba z 50gb udostepnic. tam jest prawie wszystko ale gorzej z transferami ;).

Hmm no ale na torrentach niema tego albumu wiec nasz kolega jest w kropce, na pebie mam konto i tez nie znalazłem, chomikuj.pl tez niema tego albumu w FLAC...ciezko bedzie...poszukaj moze w ogg albo aac:) pzdr

maneater89_1989 napisał:
ciezko bedzie...poszukaj moze w ogg albo aac:) pzdr
ajj :neutral:
pharoh, a ty masz konto na dc++, czy coś? Może ty byś mógł to pobrac, a potem wysłac, jeżeli gdzieś znajdziesz :smile:

malyzmc:

na dc++ nie trzeba konta. to jest program dzieki ktoremu mozesz udostepniac i sciagac pliki od innych ( oczywiscie tylko legalne dane ;p ). sciagasz sobie najnowszego klienta dc++ ustawiasz go ( share, ip, porty, nick, sloty ) z public hubs wchodzisz na huby na ktorych siedzi najwiecej luda ( jesli nie mozesz wejsc to trzeba zwiekszyc share )i potem szukasz konkretnego pliku. cala filozofia w duzym skrocie. jak cos to google pomoga i warto nauczyc sie obslugi tego programu bo sie przyda bardzo w przyszlosci.

To mógłbyś chociaż sprawdzic, czy jest tam gdzieś ta płyta, lub sama piosenka sound like a melody w formacie bezstratnym dostępna?

Zaraz się zobaczy, czy to działa, ale dzięki.

[ Dodano: 2008-09-20, 13:43 ]
Częśc linków nie działają, a z tych z megaupload już ściągałem i niektóre piosenki (ta której potrzebuje też) się nie wypakowały :cry: Spróbuje jeszcze tych depositfiles.

Sam sprawdziłem i rzeczywiście nie ma pierwszej paczki na rapidzie
ale ściągłem z megaupload i idzie bez problemu (trzeba tylko nazwe rara zmienić)
sprawdziłem ze 4 pioseki razem z tą o którą ci chodziło i jest ok

trzeba pobrać wszystkie 4 paczki żeby chodziło

Pozdrawiam
Tomita1988

To jak? 1 part z megaupload, a resztę z rapida, tak? Jak zmienic nazwę rara, co masz na myśli?

a więc tak pobierasz pierwszy part z megaupload a reszte czyli 2,3,4 z rapida
i jak pobierzesz to ten pierwszy part pobrany z megaupload ma inną nazwe jak te z rapida

żeby rar(czy też 7zip) ci to dobrze rozpakował musisz zmienić nazwe na taką jaką mają te 3 z rapida tylko zamiast np part 2 wpisać part 1

Co mamy zamieścic??

[ Dodano: 2008-09-20, 20:59 ]
Tomita1988 U mnie to nie przechodzi;/ ciągle, przy wypakowywaniu błędy wyskakują, błędne chasło pisze przy każdej piosence i nic się nie wypakowuje :sad:

tego flacka :roll: poza tym skoro Tomita1988, sciagnales już ten utwór, to moze wyslij go malyzmc, będzie prosciej i szybciej? Mozesz mi go tez wyslac, na maila najlepiej prosze ;)

malyzmc nie ma za co

btw błędne hasło to nie wiem ale sprawdzałem ze 3 razy i u mnie sie rozpakowało właśnie z hasłem które ci podałem wyżej czyli "www.2baksa.net"

ps. jeśli chodzi o dynamike i ilość szczegółów w wyższych rejestrach tego kawałka to zwykłe mp3 sie kryją :grin:

Widzę, że nie tylko mi się ten kawałek spodobał?
btw. ściągnąłem całą płytę w mp3 i spodobały mi się również inne piosenki których nie mogę pobrac w lepszym formacie;/

Powrót