• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Powietrze z Tesli

Reakcji
0
Witam.Zrobilem zwrotnice i okazalo sie ze te moje nieszczesne kolumny graja w miare przyzwoicie :-). Tylko mam jeszcze jeden problem(pewnie nie ostatni), a mianowicie gdy podglosnie i membrana w tesli zaczyna sie ruszac tak porzadnie to tonsil poprostu zaczyna charczec.Jest to spowodowane powietrzem z tesli. Co z tym zrobic?? Jesli dam przegrode z jakiegos sztywnego materialu to nie zmniejszy sie obudowa a tym samym basik??

jakie te kolumny sa?
jelsi ten tonsil tosredniak to mu zrób osobna komore...
moze doniczke zalozyc na tyl ostatecznie,wytłumic.

Kolumny 26l .Boje sie ze jak zrobie osobna komore to bedzie za malo dla tesli 200

Ja widziłęm coś mianowicie takiego nie wiem czy poprawne ale spróbować można, zalepił chłopak od środka wysokotonowca pudełeczkiem po kremie, i obklejił klejem. Pudełeczko dotykło obudowy. A i wypełnił je watą troszke.

sorry nie doczytalem mój błąd to moze inaczej wiadereczko po sledziach albo po serku z bierdronki :) Albo doniczka :)

jak masz cos sztywnego co mozesz wygiąc(ta :P ) to poprostu kosz tym zaklej,te dziury w nim,wtedy bedzie obudowa taka sama(prawie)

Powrót