• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Powrót Dibeisi

Reakcji
0
Witam !!!
Brat cioteczny któremu sprzedałem dbs i koppe (temat zabawa na ferje) poprosił mnie o zbudowanie mu obudów
Front (dbs E124,G8002)
obudowa Br, 22 litry ,Br od dołu

Litraż około 22-23 litrów ,frezy pod głośniki ,
wysokość 50 cm, szerokość 26 cm głębokość 20 cm
Napiszcie co myślicie o gabarytach ????
:neutral:

ma to na ścianie wisieć? masz jakieś parametry tych głośników? czy tak z palca wyssałeś te 22 litry?

22 litry nie jest wyssane z palca i br też nie , eksperymenty z mikrofonem w obudowie z przesuwną ścianką tylną (zakres 15-30 litrów) i regulowanym br (długość i średnicą) . wcale niemiały wisieć ścianie ??????? ,mają to być kolumny podstawkowe na kolcach
Nie ten model głośnika nie burczy , pyzatym ma zbyt twarde zawieszenie do obudowy zamkniętej
Wyglądają jak by miały wisieć na ścianie ????
tak będzie wyglądał komplet ,paka do suba to nic innego jak sub z tematu (soundAL (koppa bw80)bardzo tani sub) po powiększeniu br i wstawieniu go w dolną ściankę

Co o tym myślicie ?????????
:neutral:

sound129, czy ty wiesz kiedy i po co sie uzywa znaku zapytania? :???:
bo mam wrazenie ze wciskasz go przy byle okazji

Kolumny wyglądają dziwie ,ten znak był przez przypadek , tak to jest jak się ogląda telewizor i w przerwie piszę coś na forum (sorki)

Pomińmy kwestie znaku bo odbiegamy od wątku

Powrót