Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
czy mi sie wydaje czy mu chodzi o pisanie programu np (c++) do muzyki??
Tak, o to chodziło. O tworzenie np. wtyczek VST albo nawet czegoś w rodzaju Fruity Loops, ale to już by wymagało dużej firmy.michone napisał:czy mi sie wydaje czy mu chodzi o pisanie programu np (c++) do muzyki??
Licencję na co?Hitachi napisał:fajnie by było stworzyć coś takiego ale trzeba kupić licencję koszt około 2,5 tyś $ do tego trzeba mieć jakiś kapitał ludzi co umieją coś robić a nie kilku ludzików z ulicy ;d
yuki napisał:Licencję na co?
duze koncerny za zwyczaj zadaja duzych pieniedzy za swoje programy, gdyby jdnak zrobic program ktory bylby substytutem dla fruity, cubasa, lub reasona... za kwote znacznie mniejsza - mozna by liczyc na siegniecie po niego mlodych artystow nie posiadajacych duzej gotowki... a program oryginalny miec musza gdyby chcieli rozprowadzac swe kawalki komercyjnie (o tym wiekszosc marzyjak masz duzo pieniedzy do zainwestowania to pewnie cos by sie dalo zrobicale szanse ze sie uda i ze nie bedziesz stratny
pozatym ludzie korzystajacy z tego typu oprogramowania mają swoich faworytow i z nich beda korzystac, ludzie ktorzy jeszcze nie bawili sie w to a zaczną - beda brać przyklad z tych doswiadczonych wiec takze popularne programy. A ciezko by ci było przebić wielkie koncerny dla ktorych porazka sprzedazy ktoregos z oprogramowan to 'no trudno nie udalo sie'
czlowieku cos ty za bzdury napisal normalnie jakies nieporozumienie... nie wiesz co piszesz! C++ to jezyk oprogramowania! tak jak html pascal itp... jak robisz strone internetowa to komu zglaszasz?? placisz za licencje?? wydaje mi sie ze c++ moze byc tu za plytki... potrzebnie [ewno bedzi programowanie w asemblerze zeby obsluzyc procesory kart dzwiekowych, byc moze ahdl do tego setki godzin programowania, beta testerzy, obsluga wtyczek mi sie to wydaje nie osiagalne... jeszce wresje dal win/linuxa/maca takie programy sie pisza firmy przez kilka miesiecy po paredziesiat roboczo godzin dziennie...Hitachi napisał:yuki napisał:Licencję na co?
Jeśli chcesz tworzyć programy np. w c++ lub innych programikach musisz wykupić licencję bo nie chciałbym być na twoim miejscu jak byś sprzedał program zrobiony w C++ bez licencji i ktoś by to ładnie zgłosił ;]