• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Prawda o Miriam...

raffal81 napisał:
a dzisiaj ogladalem KRECIKA ;] ta czeska bajke ;] ehhh to byly czasy :P

jakie ? ..kiedy nic nie bylo w sklepach ?!
co to byly za czasy teraz przynajmniej masz 4 programy dla dzieci
a nie badziewne bajki czeskie albo konkurencja dla tom&jeary (chyba zle napisalem) ale mniejsz o to ! ...czyli wilk i zajac ... gowno nie lubie folkloru i samochodow z zoltymi blachami :)

[ Dodano: 2005-01-15, 19:46 ]
qbus napisał:
eh ...

na kazdym forum "wrze" o tym ...

myslalem ze tutaj ludzie nie ogaldaja takich gowien ...

po prostu dno dno dno dno

i tyle
ale dlaczego ?... mi TVN imponuje pomyslowoscia BB, kawaler do wziecia i teraz jakis transwol ;) ...jaka ogladalnosc?! :)... kazdy to oglada ... i o to im chodzi :D
super brawo ja jestem pelen podziwu...juz sie nie moge doczekac kto pierwszy temu miram zlamie nos :)
..ale patrzac tak z boku to dobrali takich kolesi co bardziej ida w strone bi ;)

ja tam zawsze właczam na jedynka w nocy i ogladam sobie te latające szarne i białe muszki ... tak ładnie szumią , szkoda że ciagle tylko powtórki tego programu :(

Ach czasy pankracego i bolka & lolka. Mona by jeszcze misia uszatka i misia kolargola . Chodziło sie do kina na "poranki "
A teraz moje dzieci patrza jak jeden Kaczor cwaniak knuje kreci i na wszystkie chwyty starasię osiagnąc drobna sprawe kosztem wielu spraw. Dzery katuje mysz . Mysz to tez cwaniak hi hi hi hi hi hi ale zrobiłem ideologie .
Miram hmmmm ładnie tańczyła w programie ciekawe jaka jest w poscieli hahahaa
fujjjjjj

jakie ? ..kiedy nic nie bylo w sklepach ?!
co to byly za czasy teraz przynajmniej masz 4 programy dla dzieci
a nie badziewne bajki czeskie albo konkurencja dla tom&jeary (chyba zle napisalem) ale mniejsz o to ! ...czyli wilk i zajac ... gowno nie lubie folkloru i samochodow z zoltymi blachami :)

Tato turbo

Ja tu pisze o bajkach a Ty zaraz o sklepach ze nic nie bylo ;] tak samo moge powiedziec ze w tych czasach w sklepach masz kielbasy na hakach a nie z pod lady, ale co z tego kiedy te dzieci ktore ogladaja na tych 4 kanalach bajki gdzie przewijaja sie w nich motywy przemocy, jakies postacie gdzie sie ciagle napizdzaja, strzelaja i pelno krwi itp

I mowisz ze teraz sa lepsze czasy ? bo teraz jak napisalem wyzej mozemy dostac wszystko w sklepach ? owszem mozna ale za to ilu PSYCHOLI, MORDERCOW, BANDYTOW gdzie nie mozna spokojnie wyjsc na spacer wieczorem a i w bialy dzien trzeba uwazac.

Ja tam milo wspominam bajki z dziecinstwa KRECIK, pszczolka maja, smerfy czy reksio ;] takie dziecko po bajce przynajmniej spokojnie moglo isc spac nie martwaic sie o koszmary ;]

Ja wspominajac KRECIKA z dawnych czasow mialem na mysli to wlasnie ze kiedys byly fajne bajki ;] a TY wyskoszyles odrazy z tekstem ze nic w sklepach nie bylo ;]

Wiec zle zrozumiales moja wypowiedz ;] a ja teraz Ci ja sprostowalem ;]

zwirek i muchomorek hi hi hi tobył syf ja na to patrzeć niemogłem. Tak jak na teatr jedynki w poniedziałki ;-D wolałem kryminalne czwartki i "007 zgłos się"

a ja ostatnio ogaldalem "oggy i karaluchy" to dopiero wypasna bajka ...

moze wie ktos skad mozna zassac jakies odcniki ? :P

A wie ktoś moze skad zassać odcinki General Daimos? lub Yattaman? :) albo Gigi Lactroctola czy jakos tak :P lub moze Magic Jojo (tak to sie pisze chyba) ? :)

Zombal ;] YATTAMAN ;] hehehehe no nie przypomnialem sobie ta bajke ;] jakie to bylo glupie ;] tak glupie ze az fajne :P

Żonce zapowiedziałem ze dziś pokaze jej nową pozycje .
.
.
..
" na miriam "

:-D

Za głupotę - powinno być ustanowione, że po wygranej muszą skonsumować swoją.... "miłość" czy czego oni tam szukają!! Ot za karę <lol> hehehehe

jak bym sie dowiedzial na koniec to te pienieniadze nie przeznaczyla by na wyciecie pyty, tylko na pozszywanie szczeny ! a producentow bym osobiscie dopadl, glupota ludzka nie zna granic, tak wczoraj z ciekawosci obejrzalem sobie ten program zal mi tych gosci zygac sie chce >:

Powrót