Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To co napisałeś to bzdura. Dobrze wiemy, że prawo w polsce jest kulawe i to że ktoś nie ma prawka, to nie znaczy że jeździ gorzej od kogoś kto je ma ( np. dał w łapę i sobie jeździ). A poza tym jeżdżę trochę po mieście i jak widzę nieraz czego uczą ludzi instruktorzy w "elkach", to mam ochotę ich wyciągnąć z samochodu i skopać im dupy! Nie można tak uogólniać, bo jest dużo ludzi, którzy maja prawko i jeżdżą jak osły. To wszystko zależy od tego kim się jest i czy się potrafi myśleć, a nie od jakiegoś śmiesznego papierka. A zresztą zastanówmy się czy można nauczyć się jeździć w 20 godz. (no, teraz juz 30), ale to i tak wszystko za mało.Dobrze ze tak daleko mieszkam od Zawiercia, skoro tam ludzie bez prawa jazdy jeżdżą! Szczyt głupoty i debilizmu! Takie przypadki należy piętnować!
U nas w Koszalinie instruktorzy uczą manewrów mniej więcej w ten sposób: powiedzmy garaż tyłem - ustaw się na tej linii, cofaj powoli, a jak zobaczysz w lusterku słupek, to skręcaj koła na maxa i wtedy "się uda", podobnie jest z innymi manewrami. A ja zapytam: Co zobaczysz w lusterku jak będziesz parkował w mieście na zatłoczonym parkingu i jak sobie wtedy poradzisz?