Chłopaki mam taki mały problem... :roll: od ilu lat mozna robic prawo jazdy na B i A :?: Wszedzie pisze cos innego.... :neutral: Moze ktos sie orietuje w przepisach bo ja mam metlik w głowie :roll:
Prosze o pomoc.
Prosze o pomoc.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
nie ma takiej opcji bo pierwszy egzamin możesz mieć dopiero po skończeniu 18 roku życia.Shiver napisał:B można robić już jak ma sie 17-scie lat, jednak prawko można odebrać dopiero po 18-stce.
dlatego idzie sie do jakiegos znajomego ktory wystawi ci zaswiadczenie wczesniej zebys mogl sie zapisac na egzamin na poczatkubrencik napisał:ALe co z tego że zrobi kurs w 2 tygodnie, bedzie jezdzil codzienie jak i tak na egzamin bedzie czekal 2 miechy...
Pawel S. napisał:dlatego idzie sie do jakiegos znajomego ktory wystawi ci zaswiadczenie wczesniej zebys mogl sie zapisac na egzamin na poczatku
wtedy dopiero ustalasz sobie grafik![]()
głupotą jest robić kat. A1. szkoda kasypizdzik napisał:ta ele mnie bardziej A by interesowało... a A1?
tak samo B1. tylko ze dla B1 dodatkowo trudno zdobyc samochod - kompletna glupotakrzyhoo9 napisał:głupotą jest robić kat. A1. szkoda kasy
karta motorowerowa kosztuje 50zł ;]dj_zibi napisał:krzyhoo9 głupotą jest mówienie tak jak ty mówisz. Jesli ktoś zrobi odpowiedno wcześniej A1 i pojeździ crosem/małym motorem, zdobywa bardzo cenne doświadczenie.
dj_zibi napisał:krzyhoo9 głupotą jest mówienie tak jak ty mówisz. Jesli ktoś zrobi odpowiedno wcześniej A1 i pojeździ crosem/małym motorem, zdobywa bardzo cenne doświadczenie. Naprawdę prawko A powinno być "stopniowane".
Pawel S. napisał:tak samo B1. tylko ze dla B1 dodatkowo trudno zdobyc samochod - kompletna glupota
takero napisał:karta motorowerowa kosztuje 50zł ;]
popieram. pracowalem w miejscowosciach nadmorskich (mielno i okolice) i jezdzilem samochodem - to co gowniarze wyczyniaja na wypozyczonych skuterach jest nie do opisania - kompletna glupota, mysla ze drogi publiczne to zamkniety plac zabaw ;]krzyhoo9 napisał:nawet na 50cm3 powinny być już specjalne uprawnienia, a nie karty motorowerowe robione po znajomościach w szkole.
lub dowod osobistytakero napisał:karta motorowerowa kosztuje 50zł ;]
Pawel S. napisał:takero napisał/a
karta motorowerowa kosztuje 50zł ;]
lub dowod osobisty![]()