z tym że mówimy o alternatywach dla prawka gdy nie ma się 18Pawel S. napisał:lub dowod osobisty![]()
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
z tym że mówimy o alternatywach dla prawka gdy nie ma się 18Pawel S. napisał:lub dowod osobisty![]()
26 stycznia zaczynalem kurs a 28 marca mialem egzaminkrzyhoo9 napisał:kolejki są bardzo długie i zapomnij żeby w 60 dni mieć prawko
raffal81 napisał:Kiedys bylo cos takiego jak pamietam ze mozna bylo robic prawojazdy w wieku 17 lat ale przez ten rok mozna bylo jezdzic z osoba pelnoletnia czy cos takiego cos tam bylo ale juz nie pamietamjak zaczynalem robic prawojazdy to o czyms takim mowili
)) ja tam zrobilem jak mialem 18 lat i nie bylo problemu ;] placilem wtedy za kategorie B uwaga 400zl
)) teraz jak widze ceny to doslownie az mi slabo
1200zl uuuuu strasznie
![]()
:wink:raffal81 napisał:
scut napisał:Masz przykładowo 16 lat, prawka nie możesz mieć ale karte motorowerową tak - kupujesz za 50-100 zł starego rupiecia. Ubezpieczasz go na siebie za ok 100 zł i wrzucasz go do piwnicy.
zguba napisał:U mnie kurs prawa jazdy kosztuje 1400zł, ale i tak trzeba iść.
Trochę mi się wierzyć w to nie chce, albo przynajmniej starych zniżek nikt nie rusza.krzyhoo9 napisał:mówisz oczywiście o aucie bo na motorowery już nie ma zniżek.
To znowu działa, przynajmniej w przypadku PZU. Przy pierwszej polisie samochodowej na siebie (grudzień 2007) skuter się zwrócił :grin: Działa od czerwca 2007r. Czy nadal - nie wiem. Przy czym OC za motorower to było w moim rejonie gdzieś 25zł/rok na 60%. BTW podobna akcja była z przyczepami :wink:Pawel S. napisał:scut, to jest stary sprawdzony pomysl ale juz dawno nie aktualny - koledzy tak sobie znizki robili(...)
krzyhoo9, zrobisz B to zarobisz na C![]()