Ciekawe gdzieś już widziałem to zdjęcie.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ciekawe gdzieś już widziałem to zdjęcie.
Co masz na myśli pisząc że widziałeś gdzieś to zdjęcie?Widziałeś gdzieś ogłoszenie? Te zdjęcie zostało zrobione dziś wiec nigdzie oprócz diyaudio go nie ma.
Widać że to co napisałem do sprzedawcy dało mu do myślenia .
Chwile po wymianie wiadomości ze mną usunął ogłoszenia (30.12.2016).
Mimo że zrobiłeś wpłatę przed świętami on próbował sprzedać ten wzmacniacz dalej .
Jednemu z użytkowników DIYAudio składał propozycję 27.12.2016 że sprzeda za 600 zł.
Mam nadzieję że nikt inny nie zrobił mu wpłaty.
Panowie !!! Dużo rozwagi przy tego typu ofertach.
Jestem ciekaw jak można coś kupić,a tym bardziej dostać skoro leży u mnie w domu.
Jestem wykonawcą I-Ampa 200 razem z tymi wejściówkami dla kilku osób Miedzy innymi dla użytkownika ,,slawomir.dyl''.
Zdjęcia które zostały wklejone na ten portal zostały wstawione bez mojej zgody.
Kilka osób je dostało z powodu rzekomego zainteresowania.
Widocznie ktoś je wykorzystał bez mojej zgody.
Zdjęcia pokazywały jak wygląda iamp montowany przez zemnie.
Proszę Administratora o usuniecie wszystkich zdjęć zamieszczonych w tematach serw.electro,oraz zdjęcie i opis w temacie Iamp temat Borysa w którym opisał jeden z użytkowników jako jego własność.
- - - - - aktualizacja - - - - -
Dodam fakt ze nie umieszczałem nigdzie oferty ich sprzedaży!
Widzę tu kilku kandydatów do tego działu: http://diyaudio.pl/showthread.php/18120-Z-kim-nie-robi%C4%87-interes%C3%B3w | ![]() |
Na to wychodzipłytki takie same
ciekawe kto mija się z prawdą ?
Nie na temat...
Widzę tu kilku kandydatów do tego działu: http://diyaudio.pl/showthread.php/18120-Z-kim-nie-robi%C4%87-interes%C3%B3w ![]()
Haha Swięty Mikołaj...A to taki żarcik na Prila Aprilis.
Chciałem trochę ludzi powkurzać i mi się udało.....
To był żart ? Jeśli tak to poziom tego żart jest na poziomie ****** !!!!!
Ciekawe to co piszesz.
Nie dałeś ogłoszenia a zdjęcia rozsyłałeś na " chybił , trafił " , może kogoś zainteresują ?
Trzeba sobie jaja robić ToopCool i tak bym ci nie sprzedał modułow bo ich nie mam,dostałem jakiś czas temu opcję zmontowania układu za odpowiednią kwotę od pewnej opcej osoby,podesłała fotki czemu nie robić sobie z tego jaj.\
Poto jest te zasrane forum,nic innego tu nie można!
Trzeba sobie jaja robić ToopCool i tak bym ci nie sprzedał modułow bo ich nie mam,dostałem jakiś czas temu opcję zmontowania układu za odpowiednią kwotę od pewnej opcej osoby,podesłała fotki czemu nie robić sobie z tego jaj.\
Poto jest te zasrane forum,nic innego tu nie można!