• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Preampy do SW moze wam sie przydadzą

Reakcji
0
Mam 5 sztuk tych preampów 4 w obudowie i jeden sama płytka sprawne i sprawdzone.
Sama płytka 15zł w obudowie 20zł

Załączniki

• pre1.jpg
    pre1.jpg
    20.8 KB · Wyświetleń: 0
Ja byłbym chętny, wziołbym jedna sztuke w obudowie

a moglbys przeslac mi schemat tego preampa? albo w topicu umiescic

Prosze schemat:

[ Dodano: 2005-02-05, 14:33 ]
2 preampy sprzedane kto chce niech pisze bo potem nie bedzie, niestety te w obudowie sa po 24zł teraz znalazłem rachunek za czesci. Zostały 3 w obudowie :)

Załączniki

• pre2_sch.gif
    pre2_sch.gif
    27.7 KB · Wyświetleń: 0
drzewko, widze że jak bułeczki schodzą ;)Ja se wreszcie do autka pobiegne,ciekawe co tam mi wykaże,hi,hi!Ale tak ogólnie tego szukałem,samemu ciężko zrobić,jak scalak lutuje to 4 nóżki na raz :P.
Troche ta kolba za duża...
PZDR

Wszyscy co chcą preampy a jeszcze zostały prosze mi napisac na GG 7552954

[ Dodano: 2005-02-05, 20:30 ]
Zostały 2

[ Dodano: 2005-02-05, 21:32 ]
HEHE została ostatnia sztuka kto pierwszy ten lepszy. Albo mam lepszy pomysł zróbmy licytacje kto da wiecej. Na forum piszcie odpowiedzi cena wywoławcza 24zł

szkoda ze tak pozno, bo juz zakupilem części:(
wyszło mnie jakieś 19PLN z obudową, pozłacanymi RCA itd
no ale pewnie tak ładnie nie polutuje :/
no i czy ten preamp jest lepszy od tego?

Załączniki

• preamp_804.jpg
    preamp_804.jpg
    39.7 KB · Wyświetleń: 0
ten schemat co ty pokazałes to jest poprzednia wersja tego ca ja oferuje, też jest dobra i tansza.

[ Dodano: 2005-02-05, 22:51 ]
Czas minał bylo i juz nie bedzie

Powrót