• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Premier też potrafi się bawić :D

• Autor wątku Autor wątku bava
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
no jak narazie duzo zdziałał,z tego coi ja pamietam dla mnie najwiecej :] i tak jak teraz wymyslaja z trym rzadem to tylko jego bym zostawil z calej tej bandy pierdolców

Ja jeszcze bym zostawil Leppera. Bez niego sejm bedzie nudny i nie bedzie sie z czego smiac.

A reszte wypieprzyc jak najdalej..

lol .. przecie marcinkiewicz to figurant jakich mało ;]

fajny był ten poseł co go Lepper dziś wywalił - ma Maybacha, H2 i Porsche - przynajmniej te pokazali ;]
Jak dostal kare 4000zł to powiedział że mógłby 100razy tyle zapłącić ;]
i jak wyjął banknoty w rulon zwinięte i gumką sciśnięte - to był śmiech na sali ;]
wieś jakich próżno szukać 100km o wawy :D

<hahaha> jak pokazalem staremu to malo co nie pękł.. ale ogonie to spoko <lol> Cos w stylu dziennika Federowicza :)

Tato Muminka, co Ty mówisz ... sejm nie ma być ciekawy tylko ma rządzić :P zeby nam było dobrze ... niestety to bedzie cieżkie do zrealizowania

Wydaje mi sie ze mam ten kawałek oto on Pakito - Living on video ale trzeba sciagnac w jakims mixie bo orginal rozni sie troszke od tego z linku

Powrót