• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Prezent na Nowy Rok - Retro Monitor by Kaprint & LuSzTi

Mam pytanie do autorów projektu :

W jaki sposób docinaliście filc na froncie tak by wyszedł estetycznie bez "poszarpań" a także wokół podfrezowań głośników? ;)

W przypadku tego projektu filc by wycinany w firmie która się tym zajmuje. Cięcie ostrzem na ploterze. :)

A bardziej domowy sposób jest? ;)

Pewnie tak, ale czy warto się męczyć?
Zapewne w okolicy masz jakąś firmę reklamową z ploterem do cięcia pleksy/sklejki/cokolwiek. Daj im to na zlecenie, skasują grosze, a będzie dokładnie i elegancko.
Jak nic takiego nie znajdziesz, poślij plik i materiał, to się wytnie :)
Miłego.
Irek.N.

Pewnie tak, ale czy warto się męczyć?
Zapewne w okolicy masz jakąś firmę reklamową z ploterem do cięcia pleksy/sklejki/cokolwiek. Daj im to na zlecenie, skasują grosze, a będzie dokładnie i elegancko.
Jak nic takiego nie znajdziesz, poślij plik i materiał, to się wytnie :)
Miłego.
Irek.N.

Właśnie mnie olśniło... do mnie masz 40km... no nie, jednak nie pod nosem :) Bielsko-Biała jak by coś.

Ale w Bielsku mam rodzinę i często tam bywam :) W takim razie odezwę się za jakiś czas bo będę w potrzebie docięcia takiego filcu na front :)

Powrót